četvrtak, 20. lipnja 2013.

ŠTO JE DUŠA ?

DAVORKA I NJEN SVIJET


DUŠA
Što je duša? Duša je suma svega što vi jeste. Ona je prošlost, sadašnjost i budućnost kakvom je poznajete. Ona je SADA! Duša prebiva u vašem srcu, ne u vašoj glavi. Vaša duša osjeća, diše i živi u vašem fizičkom tijelu kao dio vas. Vi ste tijelo, um i duša. Duhovni dio vas je duša.
Smisao života svake duše jest, vrlo sličan kao spermija koji pokušava pronaći jajašce, jest da u ovoj inkarnaciji teži k rastu, oslobađanju od života na Zemlji i nastavljajući krug egzistencije na kojem kontinuirano ustraje. Vaša duša voditi će vas k učiteljima, knjigama i svim vrstama puta oslobađanja od života na Zemlji. Često ju ne čujete. Ne čujete jer se bojite promjene, strahujete pri pogledu na sebe, što je vrlo važan dio kako biste krenuli naprijed.
Vidite, vi imate i Niže Ja. Ono je vezano za Zemlju, i ne želi da vi doživite uzašašće niti želi da rastete. Niže Ja će učiniti sve što je u njegovoj moći da zaustavi dušu u rastu. Vi, tijelo i um, često niste toga svjesni. No duša jest. Gledajte u vaše srce, ne u vaš um. Duša nije logika, nego srce. Duša osjeća da je iskonski dio vas; dio s kojim ćete se vratiti u duhovne sfere. Pronađite svoju dušu i pronaći ćete najdivniji dio vas. Logika će vas vezati u čvorove s objašnjenjima.
Maitreya

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET