četvrtak, 20. lipnja 2013.

OBILJE

DAVORKA I NJEN SVIJET

OBILJE

Svakome od vas dano je da živite u obilju. Da, svakome od vas!

No međutim vi niste svjesni toga i mnogi od vas svojim razmišljanjem zaustavljaju kolanje obilja. Postoji opće razmišljanje da su samo neki ljudi rođeni za obilje a drugi moraju patiti. To nije istina. Kreator vas je sve učinio istima. Svi vi možete živjeti u obilju u svome životu; samo ga morate kreirati. Da, neki od vas moraju naučiti određene lekcije u svezi ove teme i možda im je teže nego ostalima, ali to ne bi trebao predstavljati problem i vi možete pronaći to obilje.

Toliko mnogo energije potrošite živeći u prošlosti, ne vjerujući u sebe, imajući sumnje u vlastite sposobnosti itd. Ne možete promijeniti što je bilo, zašto se onda brinuti oko toga? Kada otpustite prošlost, biti ćete u mogućnosti kreirati budućnost na mnogo bolji način. Energija je da vam pomaže sada ovdje a ne da ju trošite na prošlost. Obilje koje je vaše pravo može započeti ulaziti u vaš život na bilo koji način na koji ga manifestirate.

Postoje oni koji smatraju da živjeti u obilju nije u redu; da osoba mora živjeti bez obilja. Kako tada netko može živjeti život koji želi? Zamislite kakav biste život imali i što biste mogli imati; kakav lijepi život.

Nema ničeg lošeg u obilju. Računa se samo ono što vi mislite ili želite. Razmislite u kojem biste području svoga života željeli imati obilje i otpustite sve negativne misli koje se tiču tog područja. I promatrajte kako se vaš život mijenja.
Stvarno je jednostavno.

Maitreya

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET