četvrtak, 7. travnja 2011.

TEŠKA VREMENA,PRIJATELJU MOJ - NEKI TO VOLE VRUĆE

DAVORKA I NJEN SVIJET

DAVORKA I NJEN SVIJET: DEMONI PROŠLOSTI,DAN DAN DANAŠNJI!

DAVORKA I NJEN SVIJET: DEMONI PROŠLOSTI,DAN DAN DANAŠNJI!: "DAVORKA I NJEN SVIJET Teški dan! OD UJUTRO ,SASTANCI...mi mi mali ljudi,skupljeni u hrpicu beznađa,bez povjerenja,bez pogleda u pravdu.Tko j..." DAVORKA I NJEN SVIJET

DEMONI PROŠLOSTI,DAN DAN DANAŠNJI!

DAVORKA I NJEN SVIJET
Teški dan! OD UJUTRO ,SASTANCI...mi mi mali ljudi,skupljeni u hrpicu beznađa,bez povjerenja,bez pogleda u pravdu.Tko je u pravu ili ne ,pokazati će vrijeme!
Drugi dio,najteži,,,
Jedino što smo za sada dobili od Sindikata,je humanitarna pomoć.Stajali smo tamo,kao hrpa nesreča,svaki sa svojom pričom ,životom!Pomoć je stigla u vidu malog ,starog,kombija,i opet samo za polovicu ljudi.Koja tuga ,osjećaj  nemoći u mom srcu..Kombi je poslan,natrag u Celje,po još jednu turu!Nadam se da će svi dobiti !Osobno ja ,i veliku tugu,!
Što to ima  u ljudima,u  vladama,u zakonima....ništa za nas ,,male,,ljude.Borba sa vjetrovima,i ne vidim im kraja.Mnoga vrata sam otvorila u zadnjih 2 tjedna,mnogo toga saznala,provjerila!Znam ,sad,kako izgleda,socijala,kako se traži socijalna pomoć..,KAKO IZGLEDAJU LJUDI,KOJI TAMO RADE.
Što će od toga biti,samo nebo zna.Ja samo znam da već 3 mjeseca ,nisam dobila plaću,da živim sama,da plačam svoje režije,pošteno,ali ne vidim budućnost.
Pitam se i gdje su moji bivši,moji bivši prijatelji,moja djeca,ljudi!DALI JE bio uzaludan moj trud ,u rješavanju ,njihovih problema,njihovih patnji,bolesti,plačanja kredita,alimentacija..Sve što sam davala,neka sam,i nije mi žao!
A LI PITAM SE SAMO DALI JE TO BILO UZALUD.Vrjeme izgubljeno sa njima,nitko mi ne  može vratiti,nema tih novaca!Moje vrijeme je potrošeno,moje vrijeme je nenaplativo,a oni nisu ljudi!TKO SU,DALI SE PITAJU!??DALI POMISLE NA MENE,DALI POMISLE,MOŽDA JOJ MOŽEMO POMOĆI!Ne tražim i ne mislim,u svakom slučaju znam da sam čovjek ,a oni ????Bože oprosti im,neznaju što rade!Moj oprost itako imaju!
treći dio...naj
I po povratku i nedočekajući ,,caritas,,paket,dovezao me suradnik sa posla,pred trgovinu.Itak sam trebala samo kruh i mlijeko,i vidim......
nemožete zamisliti,svog bivšeg,i svoju bivšu ,,prijateljicu,zajedno,obavljaju kupovinu....no,no,baš lijep prizor,!Moj pozdrav i pusa,je bio,upučen njemu,njoj sam rekla...za tebe pozdrava nema,tebi mogu samo pljunuti u lice.Tako i mislim i osječam.Smrad njenog tijela  ispunio je trgovinu,vjerovali vi ili ne!
Neka živi narod!ha ha!Sva sredstva za pranje,nemogu isprati njenu dušu,a onaj gore,i tako sve vidi i zna!Čista su loto kobinacija!Samo neznaju to!
I ŠTO DA VAM JOŠ PIŠEM.Razmišljam pozitivno,i uvijek kažem ,kad nam se jedna vrata zatvore,druga  se otvore.Volim ljude,i voljeti ću ih,svatko od nas treba proživjeti ovaj život,ma što on  bude bi donio u SVOJU ŽIVOTNU VREĆU!JAsam borac!I NISAM IZGUBILA JA,NEGO ONI ,ONI SU IZGUBILI MENE.VOLIM VAS.,PUSE!!!