srijeda, 7. studenoga 2012.

tuđa mišljenja o našem radu....PRVO SMO LJUDI

DAVORKA I NJEN SVIJET

Patry M. Patrysa
Prica o mom prijateljstvu sa Davvorkom i Filipom nije obicna prica..to je nesto sto bi ja nazvala KISMET ONO STO JE OD BOGA DANO,iako sam i sama alternativac moram podejliti sa vama moje misljenje ,moju,impresiju i zahvalnost energijama koje su me spojile sa njima..kada sam sto ludskom pakosti i svojom neopreznoscu pala na 10 %,svoje snage izvukla me

Davorka ,sada to radi mojoj maloj djevojcici,naravno detelji nasih problema nisu nesto sto bi Vama bilo zanimljio..ono sto jeste zanimljivo je to da mogu da kazem samo rijeci pohvale za oboje ,kao terapeute,a ponajvise ljude.....moja podrska,pohvala i ljubav,neka vas prate na vasem putu...i topla preporuka svima

Nada Žabčić ♥, potpisujem, ovakvo iskustvo imam i ja. Davorka mi je pomogla, na izmaku snaga sam bila. Moj potpis je s malo riječi, ali s mnogo emocija. Hvala Ti Davorka i Filipe.

Mišljenja drugih

DAVORKA I NJEN SVIJET


još mišljenja o našem radu...
terapije smo polazili suprug i ja ....to nisu bile samo terapije,to je bio razgovor, šala, savjeti o životu i svemu oko nas, ugodno druženje sa dvoje prekrasnih ljudi!!! A same terapije reikija i rekonekcije pomogle su nam da vidimo neke stvari koje smo potisnuli, da se otvorimo nekim novim načinima života u dvoje, da se otvorimo jedno prema drugom...i preporučila bih da se uvijek ide u dvoje ako treba jer samo tada se može shvatiti kako rastemo poslije tih terapija...hvala dragi moji!!!R.M.P.

BIĆE

DAVORKA I NJEN SVIJET


Na ovo sam posebno ponosna....hvala Ema♥
BIĆE
Biće je drvo,
Biće je cvijet ,
Biće je cijeli svijet.
Biće sam ja .
Bići ti.
Biće smo svi mi!
Napisala Ema Knežević-9 godina

FIDA

DAVORKA I NJEN SVIJET




još jedno mišljenje o našem radu.....FIDA
otvoreni,brbljavi,puni savjeta i humoraaaaa...terapije su pozitivno utjecale na mene i pomogle mi da riješim probleme na psihičkoj i fizičkoj bazi..I.K.