ponedjeljak, 10. lipnja 2013.

Budite život,odabir je ključ u vašim rukama i srcima! FIDA

DAVORKA I NJEN SVIJET
Glavna svrha života je vječno oslobođenje, kozmička svijest..itd

Odgovor na svaki problem je da nema problema. Neka čovjek zapazi tu istinu i tada je bez problema. Živi svoj život lako, udobno i bezbrižno.

Život je polje svih mogućnosti.
Ono što izaberete to je vaš život.

Svaki dan je život.

Nije tako da trebamo zanemariti sadašnjost za neku sjajnu budućnost. Ciljamo na jedinstvo, ali ne valja misliti da ćemo početi živjeti život tek u jedinstvu. Svaki dan je život.

Budite život,odabir je ključ u vašim rukama i srcima!
FIDA

DAVORKA I NJEN SVIJET

Da Vam objasnim i naziv stranice *FIDA*
Mi smo
.registrirana ,neprofitna
UDRUGA FIDA za poboljšanje kvalitete života i unapređenje zdravlja!Oboje kao terapeuti,sa svojim suradnicima,pomažemo ljudima dovesti u ravnotežu svoj um,energiju i duh poznatim tehnikama.



Dugogodišnjim radom i učenjem,došli smo do spoznaje da je TEHNIKOM FIDA
moguće riješiti sve vrste bolesti,bez obzira na stupanj oboljenja.Samim radom i učenjem,te primjenom poznatih tehnika alternative i klasične medicine,moguće je

nositi se sa svakom bolešću i problemom.Mi vam nudimo da nam poklonite povjerenje,zauzvrat mi vama zdravlje i blagostanje.Samo zdrav čovjek može biti sretan,zadovoljan,uspješan.
Svatko tko kaže da se bolest može ukloniti preko noći,ili nekim čudom su notorne laži.
Za svaku bolest je potrebna opća suradnja terapeuta i osobe .Određen broj terapija za iscjeljenje,kao i terapija za održavanje tog stanja.
Za iscjeljivanje nije dovoljno lječiti samo posljedicu-e,bez uzroka bolesti nema izlječenja.
Mi smo tu....nova TEHNIKA FIDA!
Uz to radimo i



REIKI,PRANA,PRANA U BOJI,BIOENERGIJA,REKONEKCIJA,TIBETANSKA MASAŽA,RADIOSTEZIJA,ENERGETSKA MASAŽA,PSIHOLOŠKI RAZGOVORI I SAVJETI,DIJAGNOSTIKA BOLESTI I PROSTORA,ČIŠĆENJE PROSTORA OD SVIH NEGATIVNOSTI,SKIDANJE CRNE MAGIJE I OSTALIH NEGATIVNOSTI,ZAŠTITA OD CRNE MAGIJE,VIDOVITOST,TAROT,AFIRMACIJE ZA LJUBAV,NOVAC ZDRAVLJE
i još mnogo toga...

S ljubavlju -Neka vas čuvaju anđeli i dragi Bog
FIDA- Davorka i Filip

Broj mob. 00385 0911803959
e-mail fida.fida60@gmail.com
Pijavišće 27,Podsused 10090



Djelatnosti Udruge FIDA

DAVORKA I NJEN SVIJET





Djelatnosti Udruge jesu:
- izvođenje i učenje tehnike opuštanja
-obuke i edukacije raznih tehnika i metoda

-školovanje u svrhu pomoći i samopoći
- učenje i vježbanje pozitivnog načina razmišljanja
- planiranje rada i razvitka zdravog života
- poticati razumijevanje i usvajanje zdravog načina života
- zaštita ljudskog zdravlja i unapređenje zdravog življenja jačanjem sustava prevencije nastanka bolesti i sudjelovanjem u odgoju djece, mladeži i odraslih osoba
- poticanje i potpora razvoju i unapređenju znanstvenih i drugih programa kojima je cilj prevencija nastanka bolesti i njenih posljedica
- provođenje programa sa područja zdravstveno-edukativnog i psihosocijalnog rada sa svim članovima zajednice koji obuhvaćaju odgojne i obrazovne, kreativne, socijalizacijske, rekreativne, kulturno-zabavne i radne aktivnosti, radionice i druženja
- organiziranje svih oblika međunarodne suradnje i razmjene s drugim nacionalnim i međunarodnim organizacijama radi pobuđivanja i promicanja zanimanja za ciljeve Udruge FIDA
- prikupljanje financijskih sredstava putem odgovarajućih akcija, kao što su sakupljanje priloga, pozivi na davanje poklona i priloga i ostalo .
Već od samog početka Udruga broji nekoliko desetaka članova, stoga i Vas pozivamo da se priključite našem radu i postanete naš član, te na taj način ostvarite značajne popuste za
sve aktivnosti u Centru Udruge FIDA.

DAVORKA I NJEN SVIJET: Kako postati član Udruge FIDA

DAVORKA I NJEN SVIJET: Kako postati član Udruge FIDA: DAVORKA I NJEN SVIJET Udruga FIDA za poboljšanje kvalitete života i unapređenje zdravlja Pozdrav iz naše Udruge! Udruga okuplja terapeute...

DAVORKA I NJEN SVIJET

Kako postati član Udruge FIDA

DAVORKA I NJEN SVIJET


Udruga FIDA za poboljšanje kvalitete života i unapređenje zdravlja

Pozdrav iz naše Udruge! Udruga okuplja terapeute i ljubitelje alternativnih metoda iscjeljivanja kao i one koji su na bilo koji način spremni pridonijeti boljem i kvalitetnijem načinu života u Zagrebu i šire. Zainteresirani smo za suradnju sa ostalim sličnim udrugama,pojedincima, kako bismo zajedničkim snagama doprinjeli globalnom iscjeljenju.

Urbani način života i svakodnevni stres doveo nas je da razmislimo o tome kako ponuditi čovjeku rješenje i balans unutar već odavno energetski poremećene svakodnevnice.
Potaknuti onim nečim iznutra dobili smo poriv osnovati ovu udrugu i pružiti ljudima oko sebe mogućnost rada na sebi i svojim energijama i potencijalima. Oboje kao terapeuti pomažemo ljudima dovesti u ravnotežu svoj um, energiju i duh.
Ciljevi : Udruga ‘ FIDA je neprofitna nevladina organizacija sa ciljem da pomogne pojedincu u usmišljavanju kvalitetnijeg načina svakodnevnog života u korist osobnog razvoja. Također potičemo razvoj svijesti članova o kvaliteti života na području fizičkog, mentalnog i emocionalnog razvoja, organiziramo savjetovanja i predavanja,radionice,tečajeve,seminare, te tribine i druge skupove o kvaliteti života.
Surađujemo sa drugim istovrsnim i sličnim udrugama i organizacijama,i pojedincima, koje podupiru rad Udruge.

ČLANSTVO U UDRUZI

Udruga je otvorena za primanje novih članova koji ostvaruju mogućnost korištenja tretmana, terapija, vježbi , radionica i ostalih sadržaja.
Cijena godišnje članarine iznosi 200 kuna. Plačanjem godišnje članarine dobivate 10% popusta na sve tretmane i sve radionice,. Sve donacije su dobro došle i sva sredstva idu u razvoj i za podršku Udruge.
Uvijek smo spremni za suradnju i dogovor,i stoga nas slobodno
kontaktirajte, bit će nam drago!
Kontaktirati nas možete na e-mail:
fida.fida60@gmail.com i na mob O911803959
Ili na adresu Pijavišće 27,Podsused 10090



Članarinu ,donaciju ili,uplatu za tretmane na daljinu : možete platiti i putem
transakcijskog računa

račun broj IBAN:HR94 2390 0011 1006 9384 5
Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji!

Članske iskaznice ,nakon uplate članarine stižu poštom na vašu adresu.
Isto tako sve donacije biti će javno objavljenje - Zahvalnicom !
UDRUGA FIDA