utorak, 8. ožujka 2016.

RECITE ZBOGOM BORAMA I OPUŠTENOJ KOŽI LICA NAKON OVOG PRANJA. I TO UZ KOKOSOVO ULJE I SODU BIKARBONU!

DAVORKA I NJEN SVIJET





Danas ćemo otkriti recept neverovatan prirodnih preparata koji će duboko očistiti pore i pomoći da se oslobodite mitesera i akni. Ova kombinacija će piling vašu kožu, uklonite višak prljavštine, i eliminirati crvenilo, akne, i ožiljci. Incredible!

Sadrži dva neverovatno efikasan sastojaka, soda bikarbona i kokosovo ulje. Sode bikarbone je moćan i svestran sastojak koji se mogu koristiti u brojnim različite načine.
Koristi se u pripremi domaćih peciva, za domaćinstvo koristi kao Deodorizing i poliranje agent, kao i za čišćenje, umjesto štetnih i toksičnih sredstava za čišćenje u domaćinstvu.
Uprkos tome, soda bikarbona se koristi kao kozmetički proizvod za kosu, zube, i kožu. Nevjerovatno je u tretiranju akni, jer je amfoterni spoj i time balansira pH ravnotežu kože i sprečava njihov nastanak, jer pH neravnoteže je vodeći uzrok akni.
S druge strane, kokosovo ulje ima moćne ljekovitog, hidratacija i antibakterijska svojstva koja učinkovito njeguje, uslovljavaju kožu i smanjiti fleke kože.
Soda bikarbona i kokosovo ulje Deep čišćenje
Sastojci:
1 kašičica Aluminijumski besplatno sode bikarbone
2 kašičice organske ekstra djevičansko kokosovo ulje
Način pripreme:
U maloj posudi miješati sastojke kako bi se pripremili pastu. Nanesite pastu na kožu i nježno masirajte kružnim pokretima. Zatim, ostavite da djeluje 5 minuta.
Nakon toga, isperite toplom vodom, i masirajte još jednom prilikom ispiranja. Kao što je kokosovo ulje duboko hidratizira kožu, ne morate da se prijave hidratantnu kremu.

Ovaj lijek UBIJA Escherichia coli i sve ostale štetne bakterije

DAVORKA I NJEN SVIJET

PROVJERENO: Ovaj lijek UBIJA Escherichia coli i sve ostale štetne bakterije

Napisao  
    PROVJERENO: Ovaj lijek UBIJA Escherichia coli i sve ostale štetne bakterije
    Učinkovit lijek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje tijelo od udara antibiotika.

    Escherichia coli bakterija je koja se prirodno nalazi u debelom crijevu gdje je korisna u zaustavljanju razmnožavanja drugih loših bakterija. Međutim, kada se pojavi drugdje u organizmu, može prouzročiti ozbiljne probleme. Najčešći je uzročnik problema mokraćnog trakta, upale mjehura i sličnih teškoća koje, ne liječe li se pravilno, mogu postati dugotrajne i kronične te ozbiljno narušiti organizam.
    U mokraćnim kanalima upravo zbog te bakterije nastaju razne infekcije, a medicina često ne uspijeva lako riješiti taj zdravstveni problem. Korištenjem niza antibiotika u tijelu se (osobito kod žena) mogu javiti brojne druge gljivične infekcije, a ne liječi li se Escherichia točnim antibiotikom, ljudskom tijelu pada imunitet te se uništavaju i dobre bakterije. Učinkovit lijek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje tijelo od udara antibiotika.
    Sastojci:
    - 1 l bijelog domaćeg vina (bez kemikalija i dodataka)
    – 3 do 4 grančice ružmarina (po mogućnosti mladi izdanci)
    – 10 češnja češnjaka
    Bijeli luk usitnite, dodate u vino pa svemu dodajte ružmarin. Neka sve odstoji u staklenoj boci deset dana na sobnoj temparaturi. Povremeno protresite bocu. Nakon što počnete koristiti napitak, bocu spremite u hladnjak.
    ružmarin-bijeli-luk-vino
    Odrasli koriste jednu žlicu, a djeca jednu čajnu žličicu svakoga jutra na prazan želudac. Napitak se uzima 40 dana. Nakon toga napravite stanku i odite na liječničku kontrolu. Nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz mokraćnog sustava. Ružmarin izvrsno djeluje i protiv drugih bakterija pa ovaj napitak pomaže i kod suzbijanja stafilokoka, streptokoka te kandide.
     
    Izvor: dnevno