ponedjeljak, 9. travnja 2012.

Osteoporoza-prirodni lijek

DAVORKA I NJEN SVIJET


Receptura 2 -


Četiri cijela sirova jaja staviti u zdjelicu.
Zaliti sokom od 4 ili više limuna. Bitno je prekriti jaja. Staviti u hladnjak. Nakon cca tjedan dana jaja će se raspasti. Smjesu procijediti i pomiješati sa 4 dcl konjaka ili ruma (po želji).
Piti 0,3 dcl dnevno. Kada popijemo kompletan napitak, napraviti pauzu od mjesec dana, a zatim ponoviti postupak i tako svaki mjesec.

Ova receptura je u praksi nakon nekoliko mjeseci uzimanja uspjela dovesti bolest do stanja u kojem više nisu bili potrebni vrlo agresivni lijekovi kakve propisuje medicina za osteoporozu.
Želimo Vam uspjeh u liječenju osteoporoze!

Prirodne zamjene za lijekove i kemikalije u vašem domu i vrtu

DAVORKA I NJEN SVIJET

http://matrixworld-hr.com/2012/04/06/prirodne-zamjene-za-lijekove-i-kemikalije-u-vasem-domu-i-vrtu/

NISAM BOGATA,ALI IMAM SRCE

DAVORKA I NJEN SVIJET



Nisam bogata...nisam ni najljepša a niti sam bolja od drugih.Sasvim sam obična i dovoljno sretna žena. Za razliku od nekih ja sam bogata duhom a ne materijalno i to je ono što usrečuje mene i ljude koji me okružuju.Nemam želju biti poput drugih,samo želim zadržati ovo što imam a to je ovo malo osmijeha što mi je ostalo i ljubavi dovoljno da je djelim sa drugima...razumijevanje i obzir prema onima kojima sam potrebna. Bila bih puno sretnija kad bi ljudi shvatili da koliko god zlata imali na zemlji neće gore ponjeti ništa i zato uzalud sav taj sjaj što ih krasi izvana. Ja ću moći ostaviti veliko bogatstvo i vječnu ljubav zapisanu u mojim starim bilježnicama u srcima drugih ljudi...ostavit ću nešto što će trajati vječno,što će živjeti...nešto o ćemu će se možda govoriti...moja riječ će putovati a zlato se rastaliti.