nedjelja, 8. siječnja 2012.

Volim te ( someone like you-adele)

DAVORKA I NJEN SVIJET

The Cranberries - Dreams sa prevodom

DAVORKA I NJEN SVIJET Nemojte se pretvarati da ste DOBRI,budite onakvi KAKVI JESTE.(Filip Novotni)

ZAZ Je Veux (Serbian)

DAVORKA I NJEN SVIJET Uživati u životu ne znači - ne vidjeti, ne čuti, ne znati i ne činiti ništa. Uživanje u životu je kad uživajući u svjesnosti svega onog dobrog što imamo činimo dobro za sebe i druge.

SOUND OF SILENCE- SRPSKI PREVOD

DAVORKA I NJEN SVIJET ŽELIM TI... ne da budeš pošteđen svake patnje, niti da tvoj put bude stalno posut ružama, niti da gorke suze nikada ne obliju tvoj obraz, niti da nikad ne okusiš bol..... jer, ako srce nije očišćeno suzama, ne može biti oplemenjeno u boli. Želim ti da budeš zahvalan i sačuvaš u svom srcu sjećanje na dobre stvari u svom životu, da hrabro podnosiš iskušenja kada križ pritišće tvoja ramena. I kad ti se čini da je nedostižan vrh na koji se moraš penjati, i čak kad svjetlo nade nestaje, neka svaki Božji dar raste u tebi i neka ti pomogne obradovati srca onih koje voliš. I da uvijek imaš pravog prijatelja, koji je dostojan prijateljstva, u kojeg možeš imati povjerenja kadgod ti nedostaje svjetlosti i snage. I da s tobom bude smješak utjelovljenog Sina Božjeg u sreći i boli, i da budeš uvijek tako povezan s Njime, kako On želi da budeš. (stara irska blagoslovna želja)

Wonderful merciful saviour with lyrics

DAVORKA I NJEN SVIJET NA VRHU SI "Na vrhu si.... ...kada shvatiš da se greške događaju, da je jučer završilo u ponoć i da je danas sasvim novi dan, ...kad si se pomirio s prošlošću, kad se trudiš danas i kad se nadaš sutra, ...kad znaš da te ne čini jedan uspjeh ili pobjeda, i kad ne dopustiš da te jedna greška ili neuspjeh slomi, ...kad ti je život ispunjen vjerom, nadom i ljubavlju, ...kada živiš bez ljutnje, žaljenja, krivnje ili želje za osvetom, ...kad si dovoljno zreo pa ne dopustiš nečemu bezvrijednom i prolaznom da te odvuče od vrijednog i uzvišenog, ...kad spoznaš da je nereagiranje na nepravdu uvod da i sam postaneš njezin dio, ...kad si svjestan tko si, tako da živiš u miru s Bogom i prijateljstvu s čovjekom, ...kad neprijatelja pretvoriš u prijatelja i uživaš ljubav i poštovanje onih koji te poznaju, ...kad shvatiš da te drugi mogu usrećiti, ali da je još veća sreća u onome što ti možeš učiniti za druge, ...kad si ljubazan sa zlovoljnima, učtiv s neotesanima i velikodušan s onima u potrebi, ...kad voliš nevoljene, ulijevaš nadu beznadnima, pružiš ruku osamljenome i ohrabruješ obeshrabrene, ...kada gledaš unatrag praštajući, unaprijed s nadom, prema dole sa suosjećanjem, a gore sa zahvalnošću, ...kada spoznaš veličinu služenja drugima: "Tko je najveći među vama, neka vam bude sluga" (Matej 23:11) ...kada prepoznaš, priznaš, razvijaš i koristiš ono čime te Bog obdario na Njegovu slavu i ljudsku dobrobit." ...kad si spreman u svakom trenutku stati pred Stvoritelja, vjerujući da ćeš čuti "Dobro, valjani i vjerni slugo!" (autor nepoznat)

Andjele..hvala ti sto postojis....flv

DAVORKA I NJEN SVIJET Tama nam ništa ne može jer ljubav svjetli u nama usne nam žude za usnama vatre nam gore u srcima. Kad srce ljubav osjeti osjećaj tad izdaju pogledi jer oko sakrit ne može kad ljubav u srcu uzavre. Tad rječi nisu potrebne iz pogleda tada čita se ne oko sakriti ne može kad ljubav srcem caruje. .