ponedjeljak, 10. lipnja 2013.

Kako postati član Udruge FIDA

DAVORKA I NJEN SVIJET


Udruga FIDA za poboljšanje kvalitete života i unapređenje zdravlja

Pozdrav iz naše Udruge! Udruga okuplja terapeute i ljubitelje alternativnih metoda iscjeljivanja kao i one koji su na bilo koji način spremni pridonijeti boljem i kvalitetnijem načinu života u Zagrebu i šire. Zainteresirani smo za suradnju sa ostalim sličnim udrugama,pojedincima, kako bismo zajedničkim snagama doprinjeli globalnom iscjeljenju.

Urbani način života i svakodnevni stres doveo nas je da razmislimo o tome kako ponuditi čovjeku rješenje i balans unutar već odavno energetski poremećene svakodnevnice.
Potaknuti onim nečim iznutra dobili smo poriv osnovati ovu udrugu i pružiti ljudima oko sebe mogućnost rada na sebi i svojim energijama i potencijalima. Oboje kao terapeuti pomažemo ljudima dovesti u ravnotežu svoj um, energiju i duh.
Ciljevi : Udruga ‘ FIDA je neprofitna nevladina organizacija sa ciljem da pomogne pojedincu u usmišljavanju kvalitetnijeg načina svakodnevnog života u korist osobnog razvoja. Također potičemo razvoj svijesti članova o kvaliteti života na području fizičkog, mentalnog i emocionalnog razvoja, organiziramo savjetovanja i predavanja,radionice,tečajeve,seminare, te tribine i druge skupove o kvaliteti života.
Surađujemo sa drugim istovrsnim i sličnim udrugama i organizacijama,i pojedincima, koje podupiru rad Udruge.

ČLANSTVO U UDRUZI

Udruga je otvorena za primanje novih članova koji ostvaruju mogućnost korištenja tretmana, terapija, vježbi , radionica i ostalih sadržaja.
Cijena godišnje članarine iznosi 200 kuna. Plačanjem godišnje članarine dobivate 10% popusta na sve tretmane i sve radionice,. Sve donacije su dobro došle i sva sredstva idu u razvoj i za podršku Udruge.
Uvijek smo spremni za suradnju i dogovor,i stoga nas slobodno
kontaktirajte, bit će nam drago!
Kontaktirati nas možete na e-mail:
fida.fida60@gmail.com i na mob O911803959
Ili na adresu Pijavišće 27,Podsused 10090



Članarinu ,donaciju ili,uplatu za tretmane na daljinu : možete platiti i putem
transakcijskog računa

račun broj IBAN:HR94 2390 0011 1006 9384 5
Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji!

Članske iskaznice ,nakon uplate članarine stižu poštom na vašu adresu.
Isto tako sve donacije biti će javno objavljenje - Zahvalnicom !
UDRUGA FIDA

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET