četvrtak, 20. lipnja 2013.

Ne postoje nepromijenjive stvari,ne postoje neizlječiva oboljenja, postoje samo nepromijenjivi i neizlječivi ljudi!

DAVORKA I NJEN SVIJET


Tehnike iscjeljivanja koje provode iscjelitelji/terapeuti prirodnih metoda i  tehnika energetske medicine,jedan su od najefikasnijih i najprirodnijih načina tretiranja oboljelog organizma,samo je kod iscjeljivanja energijom ,moguće iscjeljenje i onih bolesti u organizmu za čiju prisutnost nismo niti znali,a iscjeljenje se dešava zbog aktivacije mehanizama samoliječenja, koje je potaknuo iscjelitelj terapijama i u tome je korisnost i blagotvornost prirodne medicine i posebno energije koja iscjeljuje.
Iz tog razloga volim koristiti jednu uzrečicu "Nemam želje uvjeravati nikoga ni u što, kada isprobate,sami ćete reći da li je dobro".
...
tretirajući jedan organ iscjeliteljskom energijom,iscjelitelj tretira cijeli organizam,svi organi i oni koji su moguće oboljeli,a da mi toga još uvijek nismo svijesni,iscjeljuju se. Kada nema simptoma tj.naznaka oboljenja,nismo svijesni problema,međutim kada se simptomi pokažu, tada smo već podosta bolesni i osvijestili smo problem.
....Svakako treba upamtiti,da bez iscjeljivanja kompletne osobe,dakle bez tretiranja cijelokupnog organizma i aktivacije mehanizama samoliječenja,ne može doći do punog iscjeljenja i povratka zdravlju,kod niti jednog oboljenja,tko god vas pokuša uvjeriti u suprotno,ne govori istinu i upitnog je medicinskog znanja,kao i upitnog moralnog stanja i mentalnog zdravlja!
Niti jedna medicina ne liječi bolesti,niti konvencionalna medicina liječi,niti alternativna medicina liječi, iscjelitelj,terapeut ili liječnik mora terapijom tj.vanjskim utjecajem prirodnim i ljekovitim sredstvima isprovocirati imunološku reakciju,metaboličku reakciju i odgovor organizma,te na taj način aktivirati iscjeljujuće mehanizme tijela,tek tada nastupa proces iscjeljivanja i povratak zdravlju!


Samo naše tijelo u stanju je iscjeliti bolest,mi ga moramo vanjskim utjecajem potaknuti na iscjeljenje!
i opet..."Nemam želje uvjeravati nikoga ni u što, kada isprobate,sami ćete reći da li je dobro".



Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET