četvrtak, 20. lipnja 2013.

Što je depresija?

DAVORKA I NJEN SVIJET
DEPRESIJA
Što je depresija? To je način na koji se tijelo suočava s promjenama, zakopanim emocijama i stresom. Normalno je biti u depresiji i kada je netko depresivan potrebno proći kroz to stanje. Ljudsko tijelo ima svoje načine kako to čini. U slučaju promjena ono stvara ogromne borbe na fizičkom nivou. Isto se dešava sa zatomljenim emocijama; tijelo se mora prilagoditi emocijama koje izlaze na površinu. Često dolazi do potrebe za plakanjem, no međutim ono se suspreže jer nije « normalno «.
Tijelo ima svoje periode na zemlji kada je prekrcano stresom. Osoba smatra da je nezaustavljiva i tjera se nemilice. Tada jednoga dana stane i tijelo zapada u kompletan i krajnji kaos. Isto može izazvati depresiju jer se više ne slijedi stari obrazac; vi ste u stanju promjene ali tijelo ne zna kako da se prilagodi tome.
Kada depresija uđe u vaš život nemojte se bojati toga. Ona je ovdje da vam pomogne pogledati u svoj život i vidjeti kakvi ste. Zamolite duhovni svijet da vam pomogne. Ako zatražite pronaći ćete ih. Dozvolite si da sve što je unutra izađe van, bez obzira da li su to emocije ( ljutnja, frustracija, strah itd. ), stres ili samo otpuštanje. Nemojte se toga bojati jer je namijenjeno upravo tome da vam pomogne očistiti nešto što vam više nije potrebno. Ako koristite tablete da bi vam pomogle s depresijom onda zatražite pomoć nekoga tko vam može pomoći pronaći uzrok. Također vam mogu pomoći i prirodni izvori. Zapamtite; to je prirodan način čišćenja.

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET