četvrtak, 20. lipnja 2013.

ALTERNATIVNA MEDICINA

DAVORKA I NJEN SVIJET

ALTERNATIVNA MEDICINA

Ako je netko sretan i ispunjen u svome životu i totalnom miru sa samim sobom, onda u njegovu životu neće biti bolesti. Bolest dolazi iz bića koje je u neravnoteži sa samim sobom.

Mnogo se pisalo o komplementarnoj medicini i o tome kako ju koristiti. Mnoge duše vjeruju da je ova vrst medicine jedina korisna i odbacuju prednosti konvencionalne medicine. Vrste komplementarne medicine o kojoj ja ovdje govorim su cvjetne esencije, eliksiri na bazi dragog kamenja, eterična ulja i duhovna iscjeljivanja u svim formama. Također se tu radi i o načinima kao što su reiki,rekonekcija, refleksologija, radiostezija, masaže itd.Postoji toliko mnogo načina iscjeljivanja u alternativnoj medicini i svaki od njih igra svoju ulogu u iscjeljivanju. Ali ona nije i sve! Ona na primjer ne može iscijeliti slomljenu kost! Samo fizioterapeut to može učiniti uz pomoć odgovarajućih alata i opreme. Komplementarna medicina će vam pomoći da se iscijelite brže. Ona će vam također pomoći da iscijelite kako duhovno tako i fizičko tijelo.



Zdrava prehrana, sretan život i ispunjenje iznutra- sve su to preduvjeti za zdrav život. Ako to bolest zahtijeva, potrebno je zatražiti pomoć od medicinskog osoblja. No međutim kako se radi o vašem tijelu, prema našem uvjerenju vi biste trebali reći što želite a što ne želite primati u svoje tijelo. Ako vam intuicija govori da određeni lijek ili određeni medicinski tretman nije dobar za vas, slobodni ste ga odbiti. Mnogo duša ne govori s poštovanjem spram medicinske profesije. Svoju moć obično predaju osobi koju su tek sreli ili koju poznaju tek jedno kratko vrijeme. Ovo je vaše tijelo, vaš život i vi ste ti koji će diktirati što će mu se dogoditi. Nemojte se bojati postaviti pitanja vašem liječniku.

Ako ste bolesni potražite pomoć alternativne

medicine, jer ona će vam pomoći na duhovnom nivou. Vi ste više od fizičkog tijela. Kada bi čovječanstvo to shvatilo, na svijetu bi živjelo mnogo manje bolesnih ljudi.

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET