četvrtak, 20. lipnja 2013.

PRIJATELJI-NEPRIJATELJI

DAVORKA I NJEN SVIJET

PRIJATELJI-NEPRIJATELJI


Često puta vaši neprijatelji na zemlji

mogu biti vaši najbolji prijatelji u duhovnom svijetu, koji su došli kako bi vam pomogli u učenju. Umjesto da ih mrzite volite ih, jer vam oni nude najveću moguću mogućnost rasta i oslobađanja od karme.

Mnogo duša nose mržnju u svom srcu jer su ih drugi ljudi povrijedili ili razočarali. Često puta se nikada ne rješavaju te mržnje i ona se prenosi iz inkarnacije u inkarnaciju dok se jednom ne manifestira kao bolest. Svaka duša koja dođe u vaš život došla je da bi vas nešto naučila. Ta osoba može biti vaša majka ili otac, član obitelji ili netko blizak. No bez obzira što učinili, učinili su to stoga da bi vam pomogli. Umjesto da ih mrzite pretvorite tu mržnju u ljubav; zahvalite toj osobi što je bila prisutna u vašem životu i pomogla vam. Često osoba koja postaje vaš neprijatelj, osoba koju mrzite ili prezirete, jest vaš najbolji prijatelj u duhovnom svijetu odabrana od vas kako bi vam pomogla u rastu. Ta osoba je odlučila biti dio vašeg života.

Ako možete otpustiti mržnju koju gajite prema onima koji su vas povrijedili i zamijeniti ju zahvalnošću i ljubavlju za mogućnosti rasta i učenja koja su vam pružili, onda postajete velika duša. Otpustite ljutnju, mržnju, zle osjećaje i budite zahvalni da se netko pobrinuo da vam pomogne. To jest uistinu pravo prijateljstvo.

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET