četvrtak, 20. lipnja 2013.

IZBOR

DAVORKA I NJEN SVIJET

IZBOR
Zbog čega imate pravo izbora? Imate pravo izbora kako biste za sebe odabrali put kojim će se kretati vaš život. VI ste odgovorni za vlastiti život. Nitko drugi nema vaš životni plan; nije odabrao vaše životne lekcije ili opcije i mogućnosti koje leže pred vama. Vi ste ti koji odabirete.
Postoje mnoge instance na Zemlji čiji je izbor kreirao rat, bol, patnju i ubijanje. Na primjer, ako žena zatrudni i odabere da neće zadržati trudnoću, onda je to njen izbor! Nitko je nema pravo osuđivati osim Božanske energije.
Ona je možda odabrala to iskustvo kako bi iz toga naučila neke lekcije. Možda je prolazila kroz to iskustvo kako bi pomogla duši koja je u njoj prebivala. Neke duše se ne rađaju; potrebno je samo da dodirnu Zemaljski plan kako bi završile svoju karmu. Neke žene su odabrale biti vozilo za te duše, kako bi im omogućile da se vrate i da do tog događaja uopće dođe.
Kada je beba, beba? Beba jest onog trenutka kada ga osjetite pod srcem. To je trenutak kada duša ulazi u tijelo. Tek tada se duša spaja s tijelom. Sve do tada u četvrtom mjesecu trudnoće, to je samo jaje koje čeka dušu. Čak i nakon tog vremena žena može izgubiti dijete, ali to je opet stvar izbora ili činjenice da duša odlučuje ne nastaviti.
Ovo je samo jedan primjer izbora. Postoje mnogi primjeri. Svatko od vas ima pravo na odabir života kakvog želi. Vi ste kipar a izbor je Vaše dlijeto.



Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET