nedjelja, 5. veljače 2012.

Meditacije za privlačenje prosperiteta

DAVORKA I NJEN SVIJET

Meditacija privlačenja novca
(sa upotrebom Reiki energije)

1. Razmislite što želite privući sa svim detaljima. Stvorite stvarnu sliku, ili scenu u kojoj vidite sebe kako to primate.Zamislite da primate velike sume novca iz raznih izvora. Osjetite mirise, čujte zvukove, vidite boje, vidite situacije u kojima ćete dobivati velike sume novca.
2. Zamislite da u sebi imate generator, izvor snage koji stvara REIKI energiju. Zatim zamislite spiralu koja polazi iz vašeg solarnog pleksusa unutar tijela i širi se na sve strane. Izvor snage može biti visoka svijest, ili Bog.
3. Kad znate što želite privući, stvorite spiralu onakvom kakva je potrebna i kroz nju pustite odgovarajuću REIKI energiju. Na ovaj način stvarate magnetsko polje oko sebe i privlačite ono što želite. Zamislite u koji dio tijela ćete privući ono što želite (srce, ruke, oko sebe...). Manje sume novca zamislite u rukama, a veće možete zamišljati da lebde oko vas, ili na neki drugi način.
4. Zamislite što se treba desiti prije nego dobijete ono što želite. Odredite za koje vrijeme će se to desiti. Radite ne tome dok intuitivno ne osjetite da je dovoljno. Pitajte svoje više ja koliko treba raditi na ovom privlačenju novca u svoj život.
5. Na ovaj način može se privući novac, pozitivne kvalitete, osobe, posao ili što drugo.


Meditacija primanja prosperiteta


1. Zamislite da ste savršeni i imate slobodu da radite što želite i kad želite. Prihvatite ideju da zaslužujete biti bogati. Budite zahvalni na svemu što imate i zamislite da se to povećava. Sve što dobivate prihvatite sa zahvalnošću. Napravite u životu prostora za nove stvari, počistite sve staro i govorite si: "Ja čistim svoj um!" Zamislite da plaćate svoje račune s ljubavlju i radošću i usmjeravate kanal obilja prema sebi. Blagoslovite tuđe bogatstvo. Prihvatite komplimente.
2. Zamislite da stojite na obali mora i gledate nepregledni ocean prepun obilja dostupnog vama. Pokušajte zamisliti što držite u rukama….cjevovod povezan s oceanom obilja…
3. Raširite svoje ruke i recite: "Spremna sam prihvatiti sve dobro što mi dolazi iz svemira. Spremna sam prihvatiti nove načine zarade. Sada prihvaćam novac iz poznatih i nepoznatih izvora. Nisam ograničena jer prihvaćam sve što mi dolazi iz nepreglednog izvora na neograničen način."
4. Uživajte zamišljajući se u otmjenim kućama, prodavaonicama, bankama, izložbama, jahtama, shvatite to kao dio vašeg obilja, budite sretni jer ste živi, zdravi, kreativni, jer imate prijatelje, jer se radujete životu, recite: "Ja zaslužujem najbolje i prihvaćam ga sada!"

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET