nedjelja, 16. siječnja 2011.

Songkillers - Sreca

1 komentar:

  1. Sreća.. tko je ona.. otkud dolazi.. što je.. o čemu ovisi..
    Teško je reći, za svakog je nešto drugo.. imamo puno razloga za sreću, sve preduvjete, živi smo, zdravi, imamo solidan život, krov nad glavom, posao, novaca, sve što poželimo.. a ispunjava li nas to i čini li nas sretnim.. može li čovjek od toga biti ispunjen i sretan.. često ne, jer sreća ne ovisi o materijalnim stvarima.. takva sreća je kratkog vijeka jer što u jednom trenutku imamo u sljedećem možemo to izgubiti..
    Što u nama može izazvati sreću.. što je potrebno.. meni se čini da su to sitnice, trenuci.. dar s neba u malim kapljicama.. okolnosti koje nam mogu unijeti malo radosti u naše živote.. nasmijano lice.. razgovori sa prijateljima, provoditi vrijeme s osobama koje voliš.. davati i pružati ljubav.. učiniti nešto lijepo za sebe i druge.. iskra nenadanog susreta s nekim koga prepoznate kao razlog za novi osmijeh.. neko rješenje situacije koje nam daje vjetar u leđa... i to nas vodi k njoj..
    Sreća nije daleko, u nama je samima.. ne nađemo li je u sebi nigdje je dalje nećemo naći.. sami je moramo stvoriti.. ispuniti svoja očekivanja i nadanja.. Svi traže sreću i često je tu, samo je ne vidimo.. jer nismo zadovoljni svime što imamo pa smo okupirani problemima i samim sobom.. uvijek nam nešto fali.. ono malo, pa da je osjetimo.. i tako je to kod ljudi htjeli bi biti sretni, tragaju, a malo tko ima sreće naći je..
    Nije kod drugih i ne dolazi sama od sebe.. moramo se sami izboriti.. naći razloge.. ostvariti je.. a recept ne postoji.. nađite je u onom što vas okružuje, ne odmahujte rukom.. tu je i čeka .. učinite pravu stvar, usrećite sebe pa će te i one oko vas.. tražite smisao u sitnicama, kad mislite i osjećate za što vjerujete da će vas učiniti sretnim.. sve oko nas je lijepo i imamo razloga za sreću - iskoristimo današnji dan jer sve te male sitnice svakog dana tkaju našu sreću..
    Sreća je put.. ugazite..i putujte nasmiješeni prema cilju..

    OdgovoriIzbriši

DAVORKA I NJEN SVIJET