subota, 7. prosinca 2013.

Čudo melem. Prirodna mast koja lječi mnoge bolesti.








DAVORKA I NJEN SVIJET


 http://uspesnazena.com/alternativna-medicina/kucna-apoteka-cudo-melem-za-mnoge-bolesti/


 

Mast je veoma efikasna. Ako se mast koristi za obloge, potrebno je ugrejati na vodenoj pari (na otprilike 40 stepeni)

Ovaj cudo – melem leci:

1. Upalu sinusa. Istopite mast u kasici i odmah naspite u pipetu. Da ne bi se mast stegla, radite ovo brzo. Zakapati nos dva puta dnevno sa intervalom od jednog sata. Lekari tvrde da mozete se otarasiti i mesecnog sinusitisa. Mast „probija“ sinuse i povlaci na sebe sav gnoj sa velikom jacinom.

2. Gnojni otitis. Savijeni komadic vate, umoceni u ovu mast staviti u uvo. Po potrebi menjati, uz to mazati mast iz za uha. Mast izvlaci sav gnoj. Tako se lece svi otitisi, ne samo gnojni.

3. Gnojna angina, apcesi u grlu, upala krajnika. Staviti mast u grlo i obloge na vrat. Ako se radi navece, ponavljajuci proceduru 2-3 puta, ujutru apces pukne.

4. Bronhitis, bol u zelucu, crevima, cirevi na telu, cmicke na ocima. Tri puta na dan pre obroka, uzimati po pola kasicice masti.

5. Zenske bolesti: fibromioma do 10 nedelja, ciste na jajnicima, upale, mastitis. U vaginu se stavljaju tamponi sa ovom masti ujutru i uvece. Postoje tvrdnje da posle desetak dana, od ciste ce ostati samo uspomene. Za fibromiome treba duze vremena. Kod mastitisa, na grudi se stavlja papirna salveta, umocena u mast, od gore – najlon kesa. Po mogucnosti, menjati na svaka 2 sata.

6. Opekotine, cirevi, rane, otoci, zubobolja, bol u zglobovima leci ova mast. Nanosi se na obolelo mesto preko noci i umotava se. Mozete samo komadicem vate, natopljenim u mast, ako rane nisu velike. Iznenadicete se rezultatom!

Kod zubobolje - mast se uzima cistim prstom i maze se bolni zub i desni, bol ce obavezno nestati.

7. Troficki cirevi, gangrena: takodje stavljati papirne salvete natopljene mascu i menjati na svaka 2 sata. Iz rana ce obilato curiti gnoj. Ubedicete se i sami kako ce napredovati ovo spasonosno lecenje, uprkos svim vrstima skupih lekova.

8. Kod lecenja hemoroida – pravi se tampon od gaze i stavlja se u anus preko noci, 8 – 10 dana ili dok ne dodje do poboljsanja.

9. Sve sto se maze – radi se na noc. Obloge na bolesne zglobove, kolena – umotavati.

10. Mast je dobra za ojacavanje noktiju – utrlati u nokti na noc.

Sve bolesti pocece da se povlace, zahvaljujuci ovoj masti, cudo – melem.

Napomena: vosak mora biti naturalni, pcelinji. Za spoljnu upotrebu moze se koristiti bilo koje biljno ulje. Za unutrasnju – bolje je maslinovo.

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET