utorak, 11. lipnja 2013.

Svaki muškarac i svaka žena je zvijezda-ja jesam zvijezda

DAVORKA I NJEN SVIJET

Hraniti se svjetlošću zvijezda znači razvijati svoju svijest o sebi kao biću svemira i sebi kao svemiru: zvjezdane suštine i zvjezdanog podrijetla.
Kao što danju stanemo, pa punimo svoje fizičko i aurično tijelo povezujući se sa suncem, možemo se noću povezivati sa svojim planetarnim sistemima. To su oni s kojima smo, davnih dana evolucije, došli na Zemlju, kao planet svog izbora i to su oni čije su esencije u nama, u našoj DNK (podsjednik za aktivaciju dnk ovdje). Dodirujemo ih, proučavajući astrologiju i utjecaj planeta na našu psihu i život, no zapravo živimo svoje zvjezdano podrijetlo svaki dan, slušajući svoju intuiciju.
Svaki muškarac i svaka žena je zvijezda – reče dragi Ali. Crowley, i to je istina: svatko od nas jest jedna galaksija i, sasvim fizički njezin odraz. Naši geni nose informacije o svim kozmičkim postojanjima koja smo prošli, a s time i sve informacije mnogih planetarnih sustava. Vrijeme je da u miru povučemo u njih energiju svjetla. Stoga je vrijeme za svjetlosni upgrade u noćnoj praksi.
Radimo svoje zvjezdano punjenje sjedeći, ležeći ili stojeći. Prvo se opustimo, tako što prodišemo od tjemena do tabana, izdahom ispuštajući napetost iz cijelog tijela. A potom obratimo pažnju na zvjezdano nebo. Ne moramo nužno znati raspored zviježđa, jednostavno obratimo pažnju na zvjezdanu svjetlost. I udahnemo je (fizički, jasno kroz nos, no sviješću kroz tjeme) do svojih tabana: tamo je pohranimo, kao da na tabane stavimo malu zvjezdicu. I nastavimo disati blistavu svjetlost dok ne osjetimo da nam se zvijezda, kao mala petokraka koju smo crtali u školama, blista na tabanima, svjetlosti puna. Potom obratimo pažnju na svoja koljena, i opet udahnemo svjetlost zvijezda. Na navedeni način zvijezdom napunimo jajnike, bubrege, jetru i slezenu, pluća i srce, grlo i glavu (u svaku moždanu polutku stavimo po zvijezdu), a potom sve čakre, prednje i stražnje njihove aspekte. Dišemo na svaki navedeni dio zvijezdu (svjetlosnu formaciju zvijezde) dok ne osjetimo da smo je puni, da „titramo“. I zatim osjetimo kako se puni svaki naš atom, kako kristale našeg DNK puni sjaj. Ostanemo u toj energiji koliko nam treba.
 1: Kada ovladate ovim, od svjetlosnih zvjezdanih niti u svaki organ i čakru nacrtajte malu zvjezdicu, znači kao pentagram ili "petokrake" iz škole u bojama svjetlosti koje vam dolaze intuitivno i prve, ili jednostavno zlatnoj. I usidrirte ih. 
 2: Nacrtane zvjezdice sa svakim idućim udahom krenite vrtjeti, rotirati u smjeru kazaljke na satu. 

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET