ponedjeljak, 29. listopada 2012.

Moć osjećaja i emocija

DAVORKA I NJEN SVIJET
Moć osjećaja i emocija

Nema druge, za bilo kakvu promjenu potrebno je prvo promijeniti osjećaje i uvjerenja.

Ne možeš očekivati promjenu na financijskom, zdravstvenom, niti na ljubavnom planu ako i dalje misliš i osjećaš kao i prije.

Mnogima nije uspjelo pozitivnim mislima postići željeno, a to je zato što im misli nisu bile popraćene pozitivnim osjećajima i emocijama, pogotovo osjećajima ljubavi. Osjećaji su ono što razlikuje gubitnike od pobjednika. Dok se jedni osjećaju jadno, drugi upravljaju svojim emocijama i koriste svoju ljubav prema stvarima kao silu koja stvara i pretvara sve loše u dobro. Oni koji od srca vole novac i sve što im novac može donijeti, to i postižu, dok oni koji žele novac i druge materijalne stvari, a pritom osjećaju da to nije u redu ili ispravno, ili da to nisu zaslužili ili sumnju, nepovjerenje i slično, takvi i dalje ostaju na pukim željama.
"Promjenom osjećaja
mijenjamo sudbinu"
- Neville Goddard


Život nam se ne događa; život nam samo uzvraća. U to nas uvjeravaju mnogi velikani koji su postigli velika djela. Svi oni kažu da žanjemo što smo posijali i da je moguće sve onon što možemo pomisliti i osjetiti - ako nešto možeš osjetiti, možeš to i ostvariti. Zato se osjećaj kao da si zdrav(a), i bit ćeš zdrav(a). Osjeti kako je to živjeti u obilju, i ono će se sliti k tebi. Osjećaj kako je to biti voljen i voljeti, pa će ti ljubavni život procvasti

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET