srijeda, 17. listopada 2012.

ALTERNATIVA - EZOTERIJA HRVATSKA

DAVORKA I NJEN SVIJET

ALTERNATIVA - EZOTERIJA HRVATSKA

Sve na jednom mjestu što Vam može zatrebati za bolji, kreativniji i zdraviji život: Alternativa, ezoterija, tarot, reiki, čakre, karma, duhovnost, bioenergija, mantre, iscjeljivanje, kristali, talismani, astrologija, numerologija, horoskop, homeopatija, rekonekcija, konstalacije, zdravi život, makrobiotika
Ezoterija Hrvatska
Dragi alternativci, ezoteričari! Ova pod-stranica je otvorena za Vas. Ovdje se možete predstaviti sa svojim likom i djelom, opisati čime se bavite, koja je vaša vizija i doprinosi našem društvu. U jednostavnim crtama pošaljite nam kratki opis do 100 riječi, broj  fiksnog ili mobilnoga telefona, email adresu kao i URL web stranica ako ih posjedujete, isto tako možete priložiti vašu fotografiju. Stranica je prvenstveno otvorena za osobe iz republike Hrvatske ali se mogu javiti i svi iz bilo koje države ex-Yu.
 
Kako su naše stranice tek krenule u svijet i želimo ih uredno održavati tako da cijenimo svoje vrijeme, svaki Vaš dobrovoljni prilog biti će dobrodošao. Pomognite sebi, nama i drugima da dođu do nas i do Vas! Također Vas pozivamo da surađujete na objavi tekstova za naše web stranice i blog jer ćemo time dobiti na sadržajnosti i zanimljivosti i time imati povećanu posjetu, a Vama će biti to osobna odlična reklama putem naših stranica uz neznatan trošak!
 
OM SHANTI dragim prijateljima gdje god se našli!
 
Alternativa Hrvatska
 

ALTERNATIVCI, EZOTERIČARI U HRVATSKOJ:

 
Agea
Akademija Gnoze, Ezoterije i Antropologije iz Zagreba je duhovna zajednica čiji je cilj širenje učenja gnoze za dobrobit čitavog čovječanstva; to je škola gnostičkih misterija u tradiciji Majstora Samaela Auna Weora čije škole djeluju na svim kontinentima.
Email: omshanti@email.htnet.hr
Facebook stranica: sveta seksualnost
web-stranica:
webograd.tportal.hr/gnoza-Samael
Mob. 091/2440-053
 
Altera (Slovenija)
Radiestezija, bioenergija, slikanje aure
Gsm: 0038641 716 195
Prva je stranica više bazirana na Radiesteziji, snimanju Aure (energetski pregled tijela-GDV Kirlian), druga stranica je specijalizirana više na terapijama bioenergije, možete pogledati..
Email: altera.rs@volja.net
web-stranica: www.altera.si
web-stranica: www.bioterapevt.com
 
Ines Lazarević Rukavina
Rekonekcija, konstelacije, iscjeljivanje po metodi Barbare Ann Brennan, udruga Ciruss Rijeka
Adamićeva 20, 51000 Rijeka
Email. ines.lazarevic@ciruss.net
Mob. 091 33 66 750
Web-stranica: www.ciruss.net  
 
Irena Antolak
Quantec system - Quantec obuhvaća sve ono što sam godinama proučavala i na vrlo učinkovit način spaja sva ta znanja. Interaktivnom komunikacijom na daljinu izmjenjuje informacije iz svoje baze podataka sa ljudima, životinjama i biljkama. Više na mojoj blog stranici.
Email: kvantnikod@gmail.com
Blog stranica: kvantnikod.com/index.php/blog
Mob 095/ 870 2059
 
Borivoj Bukva
Zen-pjesnik (haiku), slikoterapija, teozofija, kromoterapija, astronumerologija, litopunktura, Feng-shui, bioenergija, radiestezija, kristaloterapija.
Tel: 051 329 502
Mob: 091 5876 867
email: borivojbukva@yahoo.com
Blog: budan.blog.hr
 
Patricia Matus
Tarot, vidovitost, energetska, terapija, kristalo terapija, fitoterapija.
Vidovnjak sam rođenjem, iz porodice u kojoj su se žene stoljećima bavile travarstvom, proricanjem i energetskim čišćenjima (skidanjem uroka, magijskih uticaja)..bavim se dakle vidovitošću, tarotom, magijom, kristalo terapijom, uspješno rješavam probleme vezane za ljubav posao. Kao fito terapeut imam uspjeha kod liječenja steriliteta, u skorije vrijeme počinjem sa radionicama škola tarota. Radim osobno i na daljinu uz prethodni dogovor na broj
Mob 00385 97 7717780
 
Centar za fitoterapiju Avicena (Srbija)
ul. Veljka Vlahovića 1
36300 Novi Pazar
Iz Srbije: 063 179 84 92
Iz inozemstva: +381 63 179 84 92
Centar za fitoterapiju Avicena bavi se proučavanjem, proizvodnjom, preradom i prometom ljekovitog bilja i biljnih preparata.Djelatnost Centra odvija se kroz: naučno-istraživački rad, proizvodni proces i komercijalnu aktivnost. Na problematici ljekovitog bilja radi veći broj fitoterapeuta i farmaceuta.
email: centaravicena@gmail.com
Web-stranica: avicena.weebly.com
 
Davor Rudić (Wellness Aura)
Bioenergija, liječenje neplodnosti
email: davor.rudic@os.t-com.hr
Tel. 00385-99-66-99-883
 
Davorka Knežević
Reiki majstor i učitelj, terapeut, bioenergetičar, FIDA iscjelitelj, tarot, vidovitost, radiestezija, skidanje crne magije, zaštita prostora, osoba, dijagnostika , rekonekcija, bolesti, psihološka savjetovanja,tetha tehnika, prana tehnika 
Kontakt broj-mob 00 385 091 180 3959 od 19-20h
email: dadaknezevic.knezevic722@gmail.com

Nada Perić
Astrologija, tarot, homeopatija, reiki učenje vatre, kristalna kugla
Tel: 091 173 6063
email: naperic@gmail.com
 

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET