nedjelja, 10. lipnja 2012.

Blagosiljanje hrane

DAVORKA I NJEN SVIJET Blagosiljanje hrane Naucili su nas da blagoslovimo hranu pre nego sto je pojedemo. To je zato sto podsvest i u oblasti nase ishrane kreira realnost. Kada usmerimo energiju iz dlanova u hranu, bukvalno menjamo njen hemijski sastav. Ako dlanovima obuhvatimo tanjir sa kolacima, i vizualizujemo svetlo i energiju kako prolaze kroz nase ruke, i ako prepoznamo da je ta energija sustina Boga, pojescemo najzdraviju hranu koja postoji. Ovo možete da proverite: Uzmite dva paradajza koji gotovo identicno izgledaju. Stavite jedan na tanjir i ostavite na nekom mestu gde ga niko nece dirati nekoliko nedelja. Uzmite drugi paradajz i uradite meditaciju. Pocnite sa relaksacijom i uradite ceo ritual. Onda deset minuta drzite paradajz izmedju dlanova,vizualizirajuci svetlo i ljubav kako prolaze iz jednog dlana u drugi i kroz paradajz. Obelezite sada taj paradajz i njega stavite pored onog prvog paradajza. Posle nekoliko nedelja videcete kako se prvi paradajz pokvario, dok je drugi osusen, ali jestiv. Vidite i majstori su znali za konzervanse. Ali su njihovi neskodljivi i isceljuju nase telo. Ona hrana koja nam je licno potrebna mozda nije opisana u knjigama o ishrani. Nasa su tela karmicki uslovljena. Postoji celijsko pamcenje odredjenog nacina prezivljavanja i kako smo se adaptirali na nesto. Nasa tela su mnogo vise od fizickog instrumenta- ona su secanje na prethodne egzistencije u fizickom domenu. Ovo je klinicki dokazano. Sistem verovanja je taj koji kontrolise vase telo. Istorijska memorija vasih celija odredjuje koje su navike u ishrani za vas korisne. To nema veze sa nutricionistima i ostalim strucnjacima. Najstarije civilizacije imaju prosecan zivotni vek preko sto godina, a uglavnom jedu nekvalitetnu hranu. Neki od njih zive samo na secernoj trsci. Najvazniji sastojak njihovog stila zivota je odsustvo stresa. "Nema vremena za karmu" - Paxton Robey u saradnji sa Lone Jensen

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET