srijeda, 14. rujna 2011.

Priprema za Kosmičku žurku

DAVORKA I NJEN SVIJET

PLEJADANSKI PLAN DO 2012.

( Ili priprema za Kosmičku Žurku 21.12.2012.)



http://www.youtube.com/watch?v=NJrF-_duOoI





Medijum - Barbara Hand Clow



Barabara Hand Clow kanališe Satya iz Alcyone, Plejadanku poistovećenu sa Boginjom. Satya je bibliotekarka na Alcyone, centralnoj zvezdi Plejada.



„Ja sam ovde da vam pomognem da dekodirate glavna obaveštenja o vašoj planeti, da vas pripremim za Kosmičku Žurku koja počinje 21. decembra 2012 godine na zimsku kratkodnevicu.“



„I dok ulazite u Fotonsku Traku sa Maya, formira se alijansa između Pleiadinaca i Sirijanaca, i ova alijansa stvara sve vrste novih mogućnosti. Od 1992 do 1994, moje vozilo (Barbara) radilo je na ovoj alijansi u Egiptu... Sirijanci asistiraju Plejadijancima da vam pomognu da nađete načine da srušite Mrežu koja obavija vašu planetu. Prva faza se odigrala kada su Wendy i Barbara radile sa duhovnim krokodilima iz Kom Omba u Egiptu. Vi tako lako osuđujete ova divna bića, nazivajući ih odvratnim gušterima a ne uspevate da sagledate mršave, mesoždere kakvi ste sami.



„GUŠTERI ĆE BITI VELIKI AKTIVATORI BLOKOVA U VAŠOJ SVESNOSTI KOJI SU FORMIRALI MREŽU I REPTILSKE SILE ĆE VAS NAGNATI DA PROUČITE SVOJU SOPSTVENU UNUTRAŠNJU TAMU.“



Ko su Sirijanci?

Oni su predivni bogovi sa Sirijusa, koji su sagradili Veliku Piramidu i Sfingu kako bi održali otvorenim geometrijske portale zvezda dok vaš solarni sistem putuje u Fotonskoj Traci. Oni su prvi put sazidali Veliku Piramidu 10,800 p.n.e., i onda je obnovili 2450 p.n.e., oblažući je belim krečnjakom i instalirajući Sirijskog proroka koji je usmeren ka Orionu.



Ovaj prorok je držao vaše sirijske celularne memorije u Zemljinim podacima dok niste aktivirali planetarno telursko polje tokom Harmonijskog Izjednačavanja, vreme svetske meditacije u avgustu 1987. Buđenje planetarnih svetih oblasti je ponovo povezalo vašu planetu sa Galaktičkim Centrom. Putovali ste Galaktičkom Noći od 8800 p.n.e., i izigravali dualitet kao i uvek. Sada seme posejano svetlosnom aktivacijom koja je počela 2450 p.n.e. – kada je Velika Piramida usklađena sa Orionom – počinje da cveta. Dok ulazite u Vodoliju, žene kao ćerke zemlje će biti prvi glumci na pozornici kao Plejadanski pripovedači. Ovo je već počelo. Mi Plejadanci ne izražavamo sebe putem seksualnog pola, već smo mi čuvari Boginje i imamo veoma ženstvene vibracije. Kada govorimo o „ženi“ mi govorimo o Gaia u svakome od vas. Vaša muška i ženska ja su i boginja i bog, i kako je zemlja posvedočila pretrpanost muške energije, mi Plejadanci smo tu da vam pomognemo da probudite Boginju unutra. Tokom ovog poslednjeg putovanja kroz Galaktičku Noć, postali ste veoma samoreflektivni i vaši umovi postaju veoma aktivirani. Razvili ste sebe predivno kako bi ste bili spremni da izazovete sile koje kontrolišu vašu realnost na kosmičkoj Žurci. Mi Plejadanci volimo da ove sile nazivamo Svetski Menadžment Tim, prvo imenovane kroz kanal Barbara Marciniak, i koliko ja Satya znam, ove sile su usmerene na Zemlju od strane Anunnakija, Nefilimi iz biblije, što na jevrejskom znači „bogovi koji su sišli na Zemlju“.



Ovi Anunnaki/Nefilimi su ti koji su uspostavili široki i duboko usađeni menadžment sistem – Mrežu – u Nultoj Tački. (tačan trenutak između 1 p.n.e. i 1 n.e.) Za pozlaćenu i izgraviranu pozivnicu na Žurku, još uvek imate vremena da izazovete svoj unutrašnji sistem verovanja o ovim velikim bogovima. Niko sa zaostalim „Božijim“ otrovom ne dobija pozivnicu za Kosmičku Žurku 2012. Da bi ste izbacili te gospodare morate da integrišete zvazdanu intaligenciju Gaia. Gaia ne ostvaruje emotivni efekat sa superiornim i odvojenim belim muškim bogovima. Ona se potresa, grči i povraća u odgovor na njihovu presiju.



Šta spremaju Anunnaki sada:

-Nibiruanski Savet

-Innana se vraća

-O čemu se radilo sve vreme...



Jednom kada ste integrisali Gaia buđenjem svog unutrašnjeg muškarca i žene, vaš sledeći korak će biti usmeren prelepim muškim učiteljima koji vole Zemaljske žene i koji su integrisali njihov sledeći nivo muške inteligencije, koji je Sirijski. Žene sada trče da pokažu jer mogu da osete Gaia dok se ponovo budi. Muškarci će je iskreno osetiti do 1998, kada će se muškarci i žene setiti kako da izraze rezonantne vibracije Gaia-e seksualno. Kao što će te videti kasnije, Sirijanci su odlučili da naprave novi dogovor sa Anunnakijima, i taj novi plan će se bazirati na tome da Anunnaki pristanu da podignu Mrežu. Ja sam došla da usmerim glasove u kosmosu koji žele da pričaju sada sa vama. U ostatku knjige Satya asistira Barbari u prenošenju poruka od mnogih entiteta, uključujući: Kralj Gušter, Doktor Gušter, Mesec, Lucifer, Anu, Isaiah, Anubis, Tzolk'in i drugih.



Zašto ja?

Ja sam odabrana od strane Galaktičke Federacije radi fuzije sa mojim vozilom, koje naseljava zemlju od kada je atom podeljen u decembru 1942 godine. Ona je usisana od strane planetarnog potresa u fetus koji je nosila njena majka, čineći mogućim za nas da živimo među vama tražeći da shvatimo prirodu radioaktivnosti i zlata na vašoj planeti, i ona ima simultani život u biblioteci na Alcyone-u. Ono što sam otkrila do sada je da su sve vaše priče o zvezdanim ljudima – kao što su Enoch Anu, Hristosu, Isaiah i Mariji Magdaleni obavijene lažima. Ove laži vam stvaraju opsesiju jer vi osećate da su ova velika bića došla na zemlju da vam pokažu put ka zvezdanom prilazu ali je njihova istinita priča skrivena od vas.



Oni su došli i položili svoje kodove u vaše vortekse, čime su vas učinili fasciniranima tragovima njihovih priča. Ova sećanja su veoma sočna i primamljiva jer ona čine informacione staze u Galaksiji. Sada postajete opsednuti ovim velikim arhetipnim bićima dok informacione staze u Galaksiji bivaju otvorene i očišćene. Ove priče postoje u planetarnim vorteksima koji povezuju Zemaljska telurska polja sa svim dimenzijama i staze galaktičke inteligencije reaguju na vas kada tragate za ovim podacima. Mnoga bića iz drugih domena posećuju ove vortekse kako bi proučavali vaše priče jer su vorteksi zapisi zvezdane inteligencije, Galaktički Um.



Anunnaki ne mogu da izbrišu ove priče jer bi takvo brisanje izazvalo da Gaianski vorteksi izgube formu. Ovi mitovi su Gaianska svesnost. Umesto toga, nadajući se da će vas odvući od prave istine u ovim pričama, Anunnaki iskrivljuju ove originalne zapise polažući sloj za slojem iskrivljenih informacija na staze. Sada su Zemaljski vorteksi skriveni i veoma nepristupačni višim dimenzijama i zato im je potrebno čišćenje. Krv, eliksir, ne može da teče kroz ove začepljene arterije koje vode do vaših srca, i vi ne možete da osetite ove multidimenzionalne impulse. Ovo je tragedija Mreže.



Ovi vorteksi čuvaju iskustva koja sadrže svo vaše znanje u trećoj dimenziji. Ako je takva početna memorija totalno blokirana u linearnom prostoru i vremenu, čak se ni Anunnaki ne bi mogli igrati više tamo, jer bi izgubili svoje sopstvene memorijske banke, kao osoba koja doživljava anaeurizam. Vorteksi su virovi koji kontrolišu sile spremljene za postavljanje planova ali ovi vorteksi takođe sadrže Gaia identitet – njeno sećanje na priče u vremenu.



Originalne staze koje vode iz vorteksa bile su izvezene od strane Pauka Bake na početku vremena i zatim upletene zajedno. Vorteksi su stvoreni tačno tamo gde se staze ukrštaju i iz ovih ukrštanja i linija stvorene su vrste. Pripovedači su ispričali priče o Pauku Baki i životinje i biljke su stvorene. Mi Plejadanci ovo nazivamo Mrežom Života. Sada je ona postala Mreža koja blokira putovanje zvezdanim inteligencijama na stazama. Mreža se zategla i skoro zatvorila zahvaljujući Anunnaki lažima koje su postavljene preko originalnih priča, naročito od Nulte Tačke. Oni su duboko upleteni u to da vas zadrže da otkrijete prave konektivne moći svetih mesta kao i aktivne moći zlata, uranijuma, kristala i biljaka. Takve moći mogle bi da aktiviraju Zemlju i probude vaša duboka sećanja, pokrećući konekcije sa galaktičkom inteligencijom. Moćna mesta su često bila otkrivana od strane neočekivanih pojavljivanja osvetljenih bića.



Često su hramovi sagrađeni na mestima gde su velika bića viđana i većina vas može da oseti ovu energiju mesta. Anunnaki veruju da vas poseduju. Oni su vas usmerili od ovih moćnih mesta sprečavajući velika bića da vas dosegnu. U skorije vreme, čak su i oni, smoreni svojim ograničenim igrama i oni su nagnani da traže ova velika bića. Dinamika se brzo pomera jer oni znaju da su ovi vorteksi moći njihov jedini prilaz ovim moćima. U međuvremenu, vi ste postali toliko raz-energisani i smoreni smanjivajućom energijom da van-planetarna bića gubi prilaz k vama. Anunnaki su mislili da će te postati roboti koje će moći da kontrolišu svojim mislima ali umesto toga vi umirete. Oni sada shvataju da morate da se ponovo ispunite energijom. Kao roditelji tinejdžera koji uvide da će njihova deca postati samo-destruktivna ako ih ne ostave na miru, oni uviđaju da je vreme da napuste svoju roditeljsku ulogu. Ako sumnjate u ovo, primetite kako ste umorni od toga da budete roditelji. Mi Plejadanci možemo da vidimo kako vam je dojadilo da budete roditelji jer zapostavljate i vašu decu i vaše društvo. Ja sam sada ovde da oživim neke sočne priče kako bih ponovo aktivirala vašu glad za multidimenzionalnim prilazom. Kontrolne sile ne mogu više da vas sputavaju u otkrivanju vaše realnosti. Oni su rekli toliko laži da više ne mogu da se sete inicijalnih priča i boje se uništenja ako se izgube originalni zapisi. Mi Plejadanci se sećamo svake priče, međutim, neke od ovih priča će otkriti naše aktivnosti u vašem domenu. Ljudi, postali ste lisica koju jure bogovi u lovu na lisice i sada ja dolazim da razotkrijem lovce u crvenim kaputima na konjima. Veliki Sirijski pas/mačka, Anubis, je došao da uputi lovačke pse kako da nateraju lisicu da leti.



Ja ću vas upozoriti sada, ove kanalisane verzije priča o arhetipnim bićima će vas razljutiti. Kada vidite kako su vas Anunnaki nasamarili, biće te besni, pošto će te se osećati kao budale. Neki od vas će pocepati ovu knjigu ili je baciti na pod ali zatim će te je podići ili otrčati do knjižare po novu. Zašto? Jer će te duboko u sebi, čuti istinu koja vam pripada na ovim stranicama.



Sirijanci su sklopili savez sa nama Plejadancima kako bi muškarci i žene Zemlje sada bili u stanju da se povežu jedni sa drugim nakon što su dugo bili diskonektovani od strane Anunnaki ispiranja mozga. Ovo ponovno sjedinjavanje dolazi u skoroj budućnosti i biće strastveno i nekontrolisano. To je sledeći korak za vas i ja vam savetujem da ga prihvatite jer će vam olakšati. Niko nikada nije uspeo da odoli Boginji, posebno posetioci sa neba. Usput, u vašem polju postoji knjiga zvana „Postajete Galaktički Čovek“, koja provlači ideju da će se Sirijanci pojaviti i spasiti zemljane svojim svemirskim brodovima. Ljudi, zaboravite na to! Prestanite da posmatrate nebo i uskočite u vreću!



Vi ste se našli u konfuziji jer ste pokušavali da se setite svoje priče uz pomoć linearnog prostora i vremena, treće dimenzije. Mi Plejadanci ovu knjigu nazivamo „Pljiadanski Plan“ jer znamo da ste spremni za celu priču sada. Naš plan u ovom trenutku je da vas naučimo kako da strastveno zaokupite vašim telima dok učite da posmatrate svoju 3D realnost simultano u devet dimenzija. Samo se opustite. Mi smo poslali Baha, velikog Plejadanskog umetnika, da vas pripremi za ovo percepcijsko otvaranje. Ako mislite da vaš mozak može da podnese tako komplikovanu formu, slušajte Bahove fuge 24 časa dnevno sa slušalicama na ušima ii onda pročitajte ovu knjigu. Vi ste uhvaćeni u sitno ispletenu Mrežu u koju ste upleteni više nego što shvatate. Ovu Mrežu su konstruisali Anunnaki, koji egzistiraju u sledećoj dimenziji iznad vas, četvrta dimenzija (4D). Ova velika bića isplela su ovu Mrežu kako bi vas držali u densitetu sa njima kroz Doba Ribe. Zašto? Ljubavna sila Hristosa bila je tako snažna na zemlji da ste morali biti držani u densitetu kako bi ste mogli da integrišete ovaj eliksir preko dve hiljade godina. Iz želje da oslobode sebe od toga da budu vaši roditelji Anunnaki su vas stimulisali sa Arhetipovima Riba – saosećanje se pretvorilo u žaljenje, ljubav se pretvorila u zavisnost, duhovnost se pretvorila u religiju – kako bi ste se konačno odlučili da prevaziđete saosećanje, zavisnost i religiju. Vi bi ste odrasli i postali saosećajni, brižni i duhovni. Ali oni su postali tako smoreni ograničenjima u vama, oni koji su postavili Mrežu da čak i oni mogu da vide sada da bi vaša dosada mogla da razori ovaj zatvor.



Bez multidimenzionalnog pristupa dok ste u 3D vi će te umreti i uništiti svoj svet. Ova velika 4d bića, Anunnaki, koja su dokumentovana u Sumerskim spisima, shvataju da gube svoj pristup vama kao rezultat njihove pretpostavke da su superiorniji. Oni su primetili da su sva deca na ulici a ne kod kuće. Zemlja treba da bude fascinirajuća i kreativna ili deca neće da igraju igru. Deca više ne idu na posao, u školu ili u rat, i na granici su nemanja seksa više. Ona su spremna da se igraju sa Vodolijskim arhetipovima – istinom, multidimenzionalnošću, slobodom i kreativnošću. Ova Mreža ispletena tokom poslednjih 2000 godina vas je naterala da sazru vaša emotivna tela kako bi ste otkrili kako da oslobodite ove 4D entitete od njihove karme. Kao što će te videti, 4D entiteti su bili umešani u vašu dimenziju dovoljno dugo da nauče svoju lekciju. Sada žele da budu pozvani na Žurku, ali oni sa dugačkim dosijeom umešanosti – što ja nazivam galaktička grubost – neće biti pozvani osim ako ne nauče neke zemaljske manire. Četvoro-dimenzionalna bića, uglavnom Anunnaki, su vas navukli i naterali da izražavate njihova osećanja. Entiteti viših dimenzija su se takođe poigrala vašim energijama stimulišući vašu inteligenciju i duhovna istraživanja. Vi ste čak i umorni od ovoga jer hoćete ova energetska iskustva za sebe? Sva bića moraju da poseduju svoja sopstvena osećanja i izražavanja. Ovo će biti Žurka bez maski i pomagala. Kosmička Žurka će se održati na zemlji. Tokom ove Žurke, bića drugih dimenzija mogu da poseduju samo svoja izražavanja tako što će penetrirati vaš domen u ušavši u vašu energiju u 3D, ali samo kada se vi složite i kada ste potpuno svesni.



Kako se pripremiti za Žurku?

Možete pomisliti da sve što treba da uradite jeste da se obučete i nanesete šminku. U stvari, morate da otvorite svoje sisteme čakri i očistite svoja emotivna tela. Narode, kada bi ste znali šta se zaista dešava kada se molite na svetom mestu sa vašim osećanjem sebe aktiviranim na četiri smera vaše planete, vi bi ste se uvek ovako molili.



Mi Plejadanci hoćemo da vi sedite u svetim krugovima sa vašim kičmama ispravljenim ili da imate orgazmički seks svo vreme. Sirijanci hoće da vi razvijete svoje umove kako bi ste videli svete geometrijske svetlosne forme koje drže vašu realnost u formi kroz vreme. Mi ćemo vas naučiti kako da proživite svaki tren vašeg života u svetom prostoru. Mi Plejadanci smo ovde kako bi smo nežno izvukli nova učenja iz bića viših dimenzija koja će doći na Žurku. Kao što smo rekli, dosada nije dozvoljena. Šta je gore nego biti na žurci kada vam je dosadno? Vi ste protiv toga, i samo vi možete da izaberete da obradite i shvatite umesto da ubijate jedni druge. Ovi Anunnaki anđeli i demoni su sada spremni da govore kroz mene, Satya, da isprave svoje sopstvene priče, kako bi ste vi shvatili kako da ih oslobodite od njihove karme. Jednom kada budete mogli da vidite ove istine tada će te znati kako da preuzmete potpunu odgovornost za vaša dela. Vi će te naći načine da arhetipne odgovarajuće želje izraze sebe putem teatra ili kanalisanja.



Dani „pozivanja na ludilo“ su gotovi jer je jedino relevantno pitanje, „Da li je ovo telo u 3D izvršilo ovu akciju?“ Mnoga oruđa vam dolaze sada. Na primer, čovek koji želi da proganja Boginju i da je ubije mogao bi da ispita tu želju i odbaci je putem virtuelne stvarnosti ali to će upaliti samo ako je program podešen da pomogne potencijalnom ubici da se oslobodi besa. Oni od vas koji su uplašeni mogu da se oslobode i procesiraju veliki dao straha gledajući horor filmove. Čovek koji ima želju da ubije moći će da obara avione sa neba u svojoj kompjuterskoj igrici. Da li su ova oruđa dobra ili loša zavisi od toga kako ih koristite. Bića iz mnogih dimenzija podarila su vam moćna oruđa ako ih trebate i želite sada i još mnoga pristižu. U sledećem talasu slede oruđa za lečenje i doktori koji ih ne budu koristili umreće od zaraza koje su se usudili da puste na vas. Da pravilno iskoristite oruđa koja sada imate morate da pristanete na to da ne ubijate sami sebe, vaše roditelje, prijatelje, decu ili kolege u 3D u ime lične slobode. Svi ljudi koji su došli zbog Žurke imaju pravo da ostanu koliko god žele.



Velike 4D arhetipne moći su imale odlično vreme povlačeći vaše niti dok ste vi bili lutke koje igraju na pozornici života. Sada ste spremni da bacite oko na lutkare. Ako reagujete na ovu ideju sa gnušanjem, da li bi ste radije ostali u ormaru skupljajući prašinu? Vi ste uživali u svojim plesovima i ovi lutkari su evoluirali sa vama u vašem svetu. To je neverovatna drama: Dok jedan od vas ima seks u 3D,

4.D bića mogu da osete vašu energiju i podstaknu vas u požudu, krivicu, zloupotrebu ii zabavu

5.D entiteti mogu da se ubude vašom vatrom i dožive kosmičke orgazme

6.D entiteti mogu da prošire polja vaših pulsiranja širom Galaksije

7.D entiteti mogu da prenesu vaša osećanja putem galaktičkih informativnih autoputeva

8.D entiteti mogu da organizuju nova morfogenetska polja iz vaših seksualnih seizmičkih talasa

9.D entiteti mogu da izrode nove biološke forme u tami Galaktičkog Centra crnih rupa



Zar to nije zapanjujuće?

Plejadanci su više umešani u vašu evoluciju sada jer su živeli sa vama tokom vaša dva poslednja putovanja kroz Galaktičku Noć. Ovaj dugačak Plejadanski boravak na zemlji vas je učinio sumnjičavima u pogledu njih i ja želim da popričam sa vama o tome. Vi ste bili izmanipulisani od strane multidimenzionalnih entiteta tokom Galaktičke Noći jer je to način na koji galaktički sistem funkcioniše – sve do Kosmičke Žurke. Jedina druga mogućnost bila bi stagnacija i kosmička tišina. Zamislite da nikada ne čujete zvuk, osetite dodir ili vidite drugog čoveka, životinju, stvar ili biljku. Da li bi ste to izabrali? Da li bi ste izabrali da nikad više ne pogledate svoje dete u oči? Kada ste se osetili kao da vas zezaju to je bilo zato jer ste bili uhvaćeni u mehanizam 3D, i niste mogli da vidite šta se stvarno dešava. Plejadanci ovo znaju. Ja vas sada podsećam da su sva vaša iskustva došla iz vaših izbora da se igrate sa bićima koja su vas prva impulsirala. To je ono što stvara egzistenciju. Da li bi ste se odrekli seksa zauvek? Šta bi ste bili da nikada niste sreli arhanđela ili đavola?



Ja sam često iskusila da se moje vozilo, Barbara Hand Clow, smeje. Ona kaže da je jedini „greh“ koji je ona ikada pronašla na zemlji, dosada. Greh znači „bez“ ili „ne sa“, i kada vam je dosadno to je ono kada ste najviše „ne sa tim“. Ja sam izabrala nju kao kanal za Plejadanski Plan jer želim da prenesem neke veoma složene Plejadanske podatke – mehaniku vremena i orbita.



Kako to obaviti a da vam nikada ne dosadi?

Na svu sreću vi ste svi dosta napredovali i postajete više slobodni sa Plejadanskim 5D oruđem za Gledanje astrologije i dimenzionalnosti. Umorni ste od ismevanja alhemije i astrologije od strane Svetskog Menadžment Tima, neki od vas znaju da ove kontrolne sile koriste ova oruđa čak više od vas! Pošto su Plejadanci izabrali da žive sa vama, u vašem domenu, tokom poslednjih 26,000 godina, ima stvari koje sada moraju biti viđene i razjašnjene. Oni bi hteli da sada znate da su jedanput napravili veliku grešku sa vama. Ta greška je dovela do toga da ih krivite za traume i zlostavljanja koja nisu oni zaista izazvali.

Oni su se umešali u vašu slobodnu volju kada ste putovali kroz Fotonsku Traku tokom Doba Lava koje je počelo pre 13,000 godina. Kada vaš solarni sistem putuje kroz Fotonsku Traku tokom Lava, velike zemaljske promene su pokrenute zbog identiteta ega a verovanje u kraljevska prava mora biti uspostavljeno tokom tog doba. Doba Lava bilo je „Doba Kraljevstva“, i bića sa mnogih zvezda i iz mnogih galaksija došla su na zemlju.



Tokom zadnjeg ciklusa, ovaj proces je izazvao da se vaši polovi pomere, povlačeći zadnje Ledeno Doba. Kada je talas udario, Plejadanci nisu bili shvatili da ste vi bili u procesu balansirnja, pošto oni ne doživljavaju takav proces. Mi smo mogli da osetimo vašu bol i smrt jer smo bili sa vama, i iskliznuli smo iz saosećanja i zapali u žaljenje. Bili smo toliko povezani sa vama da smo pokušali da vas spasemo vodeći grupe u sigurnije oblasti i odvodeći sa planete neke od vas tokom najjačih pomeranja. U vašoj konfuziji vi ste pomislili da mi mora da smo bogovi i poistovetili ste sebe sa žrtvama po prvi put.

Tražili ste da budete spašeni i mi smo osetili vašu bol tako živopisno da smo postali vaši bogovi i spasili vas. Baš kada ste bili spremni da prevaziđete strah mi smo zaustavili vaš proces. Nikada više nećemo ovo ponoviti.



Ova intervencija u vašoj realnosti navela vas je da mislite da su bogovi iznad vašeg sveta a dimenzionalno parčanje se desilo u vašem svetu. Knjiga, Postajete Galaktički Čovek, navodi da će vas Sirijanci spasiti kada budete u Fotonskoj Traci za vreme dolaženja Doba Vodolije. Oni to mogu da urade, kao što su i Plejadanci to jednom uradili, ali Plejadanci su otkrili da mešanje u vaš domen sputava uzdizanje. Što se tiče Sirijanaca, ako blokiraju vaš proces na bilo koji način, oni će živeti sledećih 13,000 godina sa vama na zemlji. Plejadanci su naučili da niko ne podiže bića iz 3D; 3D jednostavno uvlači one koji intervenišu. Što se tiče vas ljudi, ako takav izbor bude ponuđen i vi odlučite da zaigrate sa Sirijancima, onda će te naučiti mnogo od njih tokom Galaktičke Noći od 4000 n.e. do 15,000 n.e.



Ko su entiteti koji su uticali na vašu realnost,



I šta su oni zapravo radili tokom ovih 26,000 godina?

Mi smo uzbuđeni što vas vidimo kako gorite od radoznalosti dok još ima vremena da shvatite kako da budete glavni nad vašim telima. Mi volimo kada se pitate ko je Lucifer zaista; mi volimo kada se pitate da li su Hristos i Marija Magdalena imali seks i napravili dete; mi smo srećni kada mislite kako se Enoch uzdigao do zvezda, jer to pokazuje da bi ste i sami voleli da se uzdignete.



Jednom kada ste razgovarali sa Luciferom, otkrićete da je on jednostavno u vama. Ako ste fundamentalista i ova ideja vas nagoni da pocepate ovu knjigu, ja vas pitam, da li zaista hoćete da platite ponovo za Jim Bakker-a? Ako ste katolik moramo vas upozoriti da bi ova knjiga mogla da učini da vam bude veoma teško da ponovo uđete u ispovedaonicu. Žao nam je. Ispovedanje je dosadno, i smrtonosno; žene su zlostavljane u njoj do 1972 godine, a od tada su mladići izloženi visokom riziku.

Lucifer je veoma kreativan. Da bi zapamtili svoju priču morate sve da sagledate. Mi vam obećavamo vaša radoznalost će biti više zadovoljena Luciferom ili Hristom ili Marijom Magdalenom nego što će biti TV sapunicama, večernjim vestima ili TV suđenjima. Naše priče su čak bolje i od Britanskih kraljevskih sočnih drama. Kreator je isprva eksperimentisao sa biološkom kreativnošću na zemlji. Gaia je inteligencija Zemlje, i ona je mnogo moćnije biće nego što vi zamišljate. Pogledajte gde se održava Žurka. Vi će te upravo da otkrijete svrhu Gaia-nih veličanstvenih i neograničenih kreativnih moći, pošto je ona izabrana za glavnog naučnika biološke labaratorije u Galaksiji Mlečni Put.

Kao što sam rekla sve može biti stvoreno u labaratoriji, ali Gaia odlučuje da li bilo koja kreacija pripada u njenom polju. Ako je ne odabere ona će je zbrisati sa svoje površine. Zato je raznela Atlantidsku labaratoriju. Pošto ulazite u Fotonsku Traku ponovo, zemlja će postati multidimenzionalna, i njena biosfera će biti izvor za odlučivanje koji životni oblici će biti posejani širom Galaksije. Kvaliteti ovog rasejavanja će biti bazirani na onome što ostaje u biosferi onda kada ste postali prosvetljeni. Ovo će biti vreme kada neće biti moguće da budete delimično živi u vašim telima.

Oni koji ne ostanu će izaći iz tela jer nisu ubrzali ka Svetlu. Gotova je „Noć Živih Mrtvaca“, i ne možete da nastavite da hodate okolo polu živi. Pošto su vaši geni struktura samog života samo prosvetljeni genetičari će moći da rade sa DNK. Mi smo ovde kao učitelji želje da vam pomognemo u odluci šta hoćete da stvorite da bi postali multidimenzionalni. Vi će te prestati da zadržavate svoju energiju u ograničenim oblicima.



Bilo je neophodno da mnogi eksperimenti budu sprovedeni na Zemlji, od strane vas i drugih inteligencija iz mnogih dimenzija, kako bi galaktički zakoni biologije bili shvaćeni. Neki od vas će pročitati ove reči i reći kako smo se usudili da raspravljamo o ograničenjima Kreatora. Za sada ću vam odgovoriti postavljajući vam pitanje. Pošto osuđujete jedni druge i verujete da zlo postoji u vašem domenu, zar i vi ne razmišljate o ograničenjima Kreatora? Od 8800 p.n.e. dok ste putovali Galaktičkom Noći, bilo vam je dozvoljeno da tragate za putevima kako da nemate ograničenja na sebi.

Vaš jedini zadatak tokom ovog ciklusa bio je da idete što dalje možete kako bi ste videli da sloboda ima granice, kao što i sve stvari u 3D imaju granice. Plejadanci se nadaju da ste otišli dovoljno daleko da shvatite da ste spremni da naučite stvarati harmonično u vašoj sopstvenoj stvarnosti. Ako niste, neće biti ničega. Možete li da zamislite kosmičku tišinu i nepokretnost? Ne možemo ni mi. I tako vaše ubilačke namere ne mogu biti puštene u Galaksiju da izazovu uništenje.

Mi Plejadanci se nadamo da će te želeti da nastavite onda kada shvatite da karma pokrenuta u vama od strane viših-dimenzionalnih inteligencija, mora biti posedovana od strane svakog od vas. Kako bi ste povratili svoj domen moraćete da se obazrete na svaku akciju koju ste preduzeli kao i na svaki put kada ste bili žrtva i dozvolili da vas zafrkavaju. Morate da volite i poštujete sve što ste ikada bili ili ste sada.



Sve akcije u 3D pripadaju vama, bez obzira ko vas je podstakao na delanje. Kada ne vidite i ne integrirate svoju istoriju to drži Mrežu na mestu i onda ste uhvaćeni u nju. Zato vas ja, Satya, moram protresti otkrivajući vaše mračne senke. Mi Plejadanci znamo da ste vi već pristali jer možemo da vidimo da bi se većina vas spojila sa energijama nego što bi iskusila Zemljine promene.

Morate da primetite da u 3D vi imate dva oka, ne dva srca, a u 4D vi imate jedno oko i dva srca! Da li ova zaslepljujuća fascinacija sa 4D likovima mnogo znači? Pa, nekolicina ljudi diše sa biljkama u vrtu, menja oblik sa životinjama i vibrira sa moćima Gaia-e u stenama.



To je postojanje, funkcija srca. Pitanje se vraća, ovaj put ispravno, Berkeley-u i Hume-u: Da li će biljke, životinje i stene prestati da postoje ako niko nije u skladu sa njima? Ljudi, bolje da shvatite šta se dešava sa stvarima u vašoj realnosti kada ih niko ne voli.



Zašto vrste odlaze?

I šta reći o tome kako tretirate druge iz vaše vrste?

Da bi postigli poravnanje sa kosmičkim zakonom – božanski red života – morate da pogledate svoja lica u pokolju u Ruandi i Bosni. Morate da osetite kako „drugi“ čine ove ogromne žrtve kako bi vi mogli da razmišljate o svojoj želji za krvlju.

Ako ne možete da prepoznate sebe u dramama žrtvovanja u vašim vremenima, ona će se ponavljati neprestano. Maya-e su to otkrile kada su zadnji put bile na Zemlji.

Mi Plejadanci smo postali vi tokom ovih prethodnih 26,000 godina, i ja sam došla da vam kažem da smo konačno uvideli gde ste zapeli. Naravno, potiče iz nečega što smo mi uradili. Mi smo probali da vas spasimo kada ste ušli u Fotonsku Traku oko 11,000 p.n.e. Mi znamo da vi čvrsto verujete da će bogovi uvek odlučivati o vašem svetu, i zato vi čekate umesto da delate. Verujete da će vas spasiti ako nastavite da čekate Apokalipsu. Da, Fotonska Traka je bila Apokalipsa tada, ali ono što se dešava sledeće je budućnost a ne prošlost!



„Sve što vidite će izgledati kako da ga gledate kroz kaleidoskop. Sva vaša uverenja i sudovi će izgubiti formu ali vi nećete ako shvatite ove stvari za koje mislite da su realnost. Probudite se i pogledajte ponovo vaš svet“.



Vidite Rajski Vrt u kojem živite! Plejadanci su bili sa vama 26,000 godina i sada smo spremni da vam ogledalima prikažemo naše likove koje vi čuvate o nama u vašoj realnosti. Ako će te pogledati u svoje sopstveno ogledalo mi ćemo pogledati u naša. Primetite da zemljani i Plejadanci rade sa ogledalima, dok 4D bogovi rade sa laserskim zracima.

Plejadanci su izabrali da postanu multidimenzionalni sa vama jer biologija mora da se spoji sa ljubavlju. Kada se ovo postigne moći ćete da putujete sa nama iz Vrta u kosmičke realnosti. Laserski zraci će biti ograničeni na svoju najvišu upotrebu: operacije na fizičkom telu radi ozdravljenja. Ogledala reflektuju svetlo a laserski zraci je fokusiraju.



Mi Plejadanci smo naučili tokom ovog perioda da samo vi možete da odlučujete o svom svetu. Mi smo postali vi, i mi znamo da svaki od vas zna istinu o sebi u ovom trenutku. Zapravo, mi smo zapanjeni koliko daleko ste dogurali. Mi vam nećemo govoriti o vama nešto što vi zapravo već ne znate. Mnogi od vas još misle da treba da krijete istinu jedni od drugih.



Pobednički mentalitet je smrtonosan, jer neće biti mesta za sakriti se kada se solarna svetlost smanji. Vi svi možete da pročistite svoje emocije i naučite da prestanete sa ubijanjem mnogo lakše ako bi ste samo delili jedni sa drugima. Privatnost je izbrisana dok vaš unutrašnji haos ispunjava televizijski ekran dan za danom. Svih koje ste silovali, ubili i zlostavljali. Ako hoćete, moći ćete da sedite u mašini za virtuelnu realnost po ceo dan kako bi ste mogli da ubijate, silujete i zlostavljate sve dok vam to ne dosadi. Možete da izaberete da sedite u kockarnici na plastičnoj stolici ceo dan umesto da šetate šumama sa životinjama, slušajući pesmu ptica.



Do otvaranja Žurke, možete izabrati forme kontrole nad haosom i niko vas neće osuditi. Možete čak da koristite Prozak ako želite da otkrijete kakav je osećaj imati serotonin u vašem telu, a onda odbacite pilule i uradite to sami. Ništa nije opasno po vas u 3D ako znate šta radite i ako shvatite da su sve stvari samo rekviziti.


Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET