nedjelja, 1. svibnja 2011.

REIKI

REIKI

REIKI USUI                  

  REIKI  je jedna od najčišćih i najjednostavnijih metoda iscijeljivanja boli i uspostave balansa u protoku  energije, do danas poznatih. Tradicionalan japanski tretman polaganja ruku na tijelo , gdje životna energija dopire u tijelo do svake stanice i pokreće procese samoizlječenja.
Klijentu na nadasve ugodan način pomaže u opuštanju tijela i i ponovno uspostavlja protok energije u blokiranim dijelovima tijela i vitalizira čakre, te uklanja bol, umiruje um i psihu, a pomaže kod stresa i nesanice. Donosi više životne radosti i osjećaj mira.
                                          
  



 Cijena tretmana REIKI-a.......200,00 kn              
Klijent je odjeven u laganu odjeću, tretman traje oko 50 min
DAVORKA I NJEN SVIJET

2 komentara:

  1. Reiki je japanski sistem iscjeljivanja polaganjem ruku na tijelo, ili drzanjem ruku iznad tijela. Regulise protok energije, razbija blokade i na taj nacin omogucava nasem tijelu da se uspjesnije bori protiv bolesti i izazova svakodnevnog zivota.

    Reiki tretman opusta tijelo i umanjuje stres, i pomaze kod brojnih zdravstvenih i emotivnih problema. Reiki lijecenje je prirodna terapija koja balansira zivotnu energiju i cini um mirnim, a tijelo zdravim. Pomaze pri detoksikaciji, podize imunoloski sistem, i ima brojne druge pozitivne efekte na zdravlje i emocije. Efekti reikija se osjecaju dugo nakon tretmana

    OdgovoriIzbriši
  2. Ukoliko imate problema za koje mislite da Vam Reiki savjeti i i tretmani mogu pomoći ili ste bolesni i ne vidite izlaz ili ako želite razgovarati s nekim tko Vas želi i zna razumjeti,slobodno mi se obratite s povjerenjem!Moji tretmani mogu pomoći i kada mislite da je možda kasno.Ne obeshrabljujte se nego mi se obratite za pomoć!Tretmane radim na kontakt ili na daljinu!

    OdgovoriIzbriši

DAVORKA I NJEN SVIJET