srijeda, 4. svibnja 2011.

Atomsko Sklonište - Treba imat' dušu

Danas je moj,dan,moj uspjeh,moj život.Ponosna sam na sebe.Volim i voljena sam!Uspjela sam. Spašeno je. Iako je nesreća bila dobila bitku, ja sam dobila rat. Vrijedilo je svih žrtvi. Tako sam bila blizu. Najbliže sam istini.Istini i sreći života!Iskrenim ljubavi,i poštenjima,čistim dušicama,i sebi!puse
DAVORKA I NJEN SVIJET

1 komentar:

  1. Pa gdje smo onda?

    Radimo, ratujemo, maltretiramo jedni druge, jako smo si pametni, a za krajnji cilj imamo povratak u pre-natalno stanje i sjećanje na doživljeni život. Znači li to da smo izašli časkom na ovaj svijet kako bismo naučili vratiti se? Jesmo li sve to doživjeli da iskusimo kako je izvan zidova? Je li maternica izvan ili iznutra s naše točke gledanja?

    Matrix je vrlo prostituirana riječ. Ne kužim zašto se ne koristi riječ matrica, lijepa je i književna. U matrici je sve isprogramirano, sve ima svoj put i svoj cilj. Matrica se iradi da se proces proizvodnje standardizira, da se postavi beskonačna traka i da se štanca. Sve isti komadi. Težimo li mi tome? Težimo li mi standardu, redu i smjeru ili kaosu, neredu i mogućnostima? Matrica ne trpi mogućnosti, ne trpi opcije koje mogu i moraju biti. Ne trpi nepredviđenost. Mi kroz naš život prolazimo matričnu fazu, onda dolazimo u kaotičnu fazu, a potom se ipak odlučujemo za Matricu. Hoće li to biti dom, crkva, gemišt kod Jože, nedjeljni ručak, pare na računu – furamo se na Matričnost. Matrica (Maternica) je ono što nas privlači. Samo, jedno je kad ne kužiš ništa, a sasim je drukčije kad se vraćaš s iskustvom, poznavanjem pravila.

    OdgovoriIzbriši

DAVORKA I NJEN SVIJET