srijeda, 30. ožujka 2011.

GOTOVO,T+ JE .GOTOVO,LAKU NOĆ


Svoje ćemo snove ostvariti tek kad se odlučimo probuditi..

Koliko još puta treba prežvakati proživljeno da bi se izvukla pouka? Koliko još puta treba pogledati u nebo prije nego se ugleda zvijezda u padu? Kažu da zvijezde najjače i najljepše sjaje netom prije nestanka u bespućima vremena i prostora...
Koliko još puta će sunce prošetati mojim horizontom? Koliko još snage je ostalo za tražiti smisao u postojanju? Koliko još puta ću griješiti i tražiti otpuštenje? Koliko još puta ću sama sebi iščupati srce? Koliko još puta ću postavljati pitanja na koja neću dobiti odgovor? Koliko?
Otpuštam zadnje ostatke tuge koju nosim duboko u sebi. Odrješujem se od grijeha prošlosti. Otpuštam sva svoja oklijevanja i nesigurnosti. Još jednom preslagujem prošlost u škatulju. Po tko zna koji put pozdravljam stare suputnike. I njega. Odrješujem se gorkog okusa razočaranja. Sjeća li se naše izmaglice, tko to zna...
Poželim napraviti zaokret u glavi i svu svoju snagu usmjeriti na novo. Na bolje sutra.
Na novi dan. Na iscjeliteljski učinak sna.
Dozvoljavam očima da besciljno lutaju stropom, mislima da bez reda prebiru po sjećanjima. Ruke sam stavila ispod glave, noge prekrižila. Udobno sam se smjestila, spremna za večerašnji odlazak u drugu dimenziju.

Vrijeme je za zatvoriti škatuljicu i ugasiti svjetlo. Neka mir noći zavlada.
Do skorog svitanja... Novog... Do skorašnjeg pjeva ptica u zoru... DAVORKA I NJEN SVIJET

1 komentar:

  1. I nakon svega,jedne žene su na kupovini,i imaju bedake koji ih mogu kupiti.Sirovog mesa je dovoljno i u mesnici,ali neki pobiraju i na ulici.Možda drugo nisu ni zaslužili. U kompletu su....bože me sačuvaj,boje i lakovi.Toliko se premazuju bojama da ni sami više neznaju,koja je boja...prava. A ,,kao,,heroji,čega,licemijera,laži,totalne pokvarenosti.Ne vole sebe,a kamoli druge,rade parodije i smijeh sa svih strana.Nisu im potrebni,vicevi,jer su sami ,jedan,pravi VIC.Jedino ne razumijem,kako ne vide da ih ljudi ,nevole,da ih ismijavaju,zar su im ćula nestala. Jedino što sad imaju,je jedno ,ništa.I to dva puta Ništa,laž na laž. U TOJ CIJELOJ PRIČI,JE JEDINO ISTINA,da će njihove grijehe ispaštati,drugi naraštaji,koje možda ,jedni neće ni doživijeti.Oprosti im Bože ,neznaju što rade.AMEN!

    OdgovoriIzbriši

DAVORKA I NJEN SVIJET