ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

BLOKADE

DAVORKA I NJEN SVIJET
Što su blokade i kako nastaju?
Blokade su kao i sve ostalo razno razne energije koje nastaju od energija naših misli i osjećaja, koji imaju niske energije i jako su tamne, sto znaci da nisu u svijetlu. Energije svijetla i ljubavi su tople i sire se dok niže energije tipa strah, panika, tuga, žalost ili mržnja su hladne i zato se skupljaju i tako stvaraju blokade. Blokade su znaci uvijek hladne jer nastaju od nižih, hladnih energija.
Kada se nakupimo mnogo negativnih energija i događaja tipa bol, patnja, nečija smrt, silovanje.......stvaramo u našoj srčanoj čakri mnogo negativnih energija. Ali ne samo u našoj srčanoj čakri, koja je nas centar osjećaja, stvaramo takozvane blokade, nego i u svim ostalim čakrama koje su povezane sa srčanom čakrom jer trauma "dotiče" sve naše čakre. Mi nismo sposobni sve naše traume i osjećaje tako brzo "probaviti“ ili ih uopće ne možemo "probaviti“ i na taj način se skupljaju negativne, hladne energije i stvaraju blokade.
Čakre i meridijani su tada puni negativne energije koje blokiraju prolaz svijetla kroz njih. Postoje mnoge blokade koje su nastale od naših osjećaja i lošeg iskustva u ovome životu kao i blokade koje su posljedice nastale traumama u prošlim životima. Da bi se riješili naših blokada potrebno je mnogo Ljubavi i svijetla i sto smo više u ljubavi i radosti lakše nam je privuci situacije i osobe koje su također u ljubavi i svijetlu jer kako smo objasnili u dijelu o Bolestima "isto privlači isto“. Sto bi značilo da dok imamo blokade da privlačimo ljude koji imaju iste blokade. Energetske blokade ne mogu same nestati , mi ih uzmemo skupa sa našom aurom iz života u život. I to je također nasa karma takozvana sanchita karma. I ako imamo određene blokade u ovom životu ih samo još više možemo "razvijati“ ili puniti negativnom energijom sve dok ne dođemo u dodir sa svjetlom i ljubavlju i dok svijesno ne proradimo na tome. U svakom životu se susrećemo sa istim situacijama i problemima kao i osobama iz prošlih života kojima nismo "otplatili“ račun. Cesto se dogodi da su bas ti duševni i tjelesni problemi nastali u prošlim životima (jer su te energije u našoj auri). Te sve blokade dolaze ponovo i ponovo sve dok ne shvatimo da moramo oprostiti i da moramo voljeti umjesto mrziti kako neku osobu tako i neko stanje ili situaciju u kojoj se nalazimo.
To je u stvarnosti naše izlječenje i iscjeljenje.

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET