srijeda, 2. veljače 2011.

REIKI Healing Music

1 komentar:

  1. REIKI


    Poboljšajte svoje zdravlje i opće raspolaženje pomoću Reikija!

    Reiki je tehnika nekonvencionalnog liječenja energijom. Koristi za smanjenje stresa i relaksaciju kao i za liječenje. Proces se pokeće aktiviranjem simbola i polaganjem ruku uz uvjerenje da životna energija teče kroz ljude. Prema reiki-u ako neko ima nisku životnu energiju tada je osoba podložna bolestima i stresu, a ako se radi o visokoj energija osoba se osjeća zdravije i sretnije. Osobe koje prakticiraju Reiki koriste tehniku "polaganja ruku" na tijelo ili iznad tijela za koju oni tvrde da kanališu energiju Ki. Ta energija je energija univerzalnog duha ili spiritualne prirode (Rei). Kroz dlanove osobe koja primjenjuje Reiki se kanališe energija koja ima za svrhu da liječi osobu kojoj je ovaj tretman potreban. U Reiki seansi se od pacijenta očekuje da legne i da se opusti. Osoba koja kanališe energiju kroz sebe pokreće svoje ruke blizu i oko tijela primaoca, odnosno pacijenta. Pacijent mora biti otvoren za ovu vrstu liječenja i za primanje energije da bi liječenje bilo efektno.

    * Osjećate li, da imate premalo energije?
    * Imate li probleme s kožom i zdravljem?
    * Imate li nedostatak samopouzdanja?

    Ovakve i mnoge druge probleme pomoći će vam riješiti Reiki!

    Kako može Reiki pomoći?

    Fizičko tijelo se puni s životnom energijom pomoću energije koja se usisava kroz čakre, meridijane i nadije. Čakre usisavaju energiju i šalju je dalje kroz žlijezde za unutarnje izlučivanje u krv.
    Sve bolesti prvo nastaju na našem energetskom tijelu i nakon toga se spuštaju na fizičku razinu. Zato je dobro pobrinuti se za naše zdravlje prije nego što se razbolimo na fizičkoj razini.
    Kada se već razbolimo onda imamo više posla kako bi se ponovo uspostavila ravnoteža u organizmu. Svaka čakra je ustvari povezana s određenim emocionalnim i misaonim obrascima i fizičkim organima. Zato kao posljedica blokiranih čakri dolazi do bolesnog stanja.
    Reiki djeluje tako što čisti i uravnotežuje čakre, energetske meridijane i i puni nas s životnom energijom. Posljedica toga je što se počinju mijenjati naši misoani i emocionalni obrasci.
    Reiki vam može pomoći smanjiti neželjene negativne posljedice medicinskog liječenja, smanjiti bol i ukloniti stres, odličan je i kao preventiva. Reiki je veoma moćan sustav prirodnog liječenja.

    Koje vam probleme pomaže ukloniti Reiki?

    Reiki vam može pomoći na mnogim područjima:

    * kod lošeg raspoloženja,
    * kod pomanjkanja energije,
    * odlična pomoć kod operacija,
    * kod prehlada i oboljenja,
    * kod problema s kožom,
    * kod rana, uganuća i ozljeda,
    * kod glavobolja i migrena,
    * kod pomanjkanja samopouzdanja,
    * kod kroničnog umora,
    * kod impotencije,
    * kod gubljenja pamćenja,
    * kod problema sa srcem,
    * kod reumatičnih oboljenja,
    * kod raznih oboljenja unutarnjih organa,
    * i mnogih drugi.

    Kakvu korist imamo od Reiki energije?

    Reiki je iscjeljujuća energija koju možete koristiti kako na odraslima tako i na djeci i životinjama. To je veoma blaga, sigurna, potpuno, nenasilna praksa, u kojoj se šalje iscjeljujuća energija nježnim dodirom. S Reiki energijom možemo postići pozitivne rezultate na fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj razini.

    OdgovoriIzbriši

DAVORKA I NJEN SVIJET