subota, 19. veljače 2011.

Angel Meditation

1 komentar:

  1. Bezuvjetna Ljubav

    Bezuvjetna Ljubav je polarna energija sa kojom možemo riješiti naše probleme (više o tome možete pročitati na stranici Svjetlo i Ljubav), sada bih vam željela opisati tu jednostavnu tehniku kako možete “otići” u ljubav ili ako želite biti u ljubavi 24 sata na dan.

    Isto tako smo opisali kako sam ja upoznala rad sa svjetlom i ljubavlju i kako su mnogi ljudi inspirirani sa tom energijom, kao i kako je ta tehnika jako jednostavna jer svatko može otići u ljubav. Opisano je i kako sam ja posjetila nekoliko seminara o ljubavi jer sam jedna od osoba koja više voli da joj se osobno nešto objasni, pokaže ili da to osobno doživim na nekom seminaru. Ali isto tako postoje osobe koje su jako samouke i kojima je dovoljno pročitati upustva i oni sami to naprave, dožive, obave... Kad nekoga bezuvjetno volimo ne ćemo nikad bit razočarani jer Ljubav ne uzrokuje patnju. Kad nekoga volimo ili kad sebe volimo onda više nemamo “neprijatelje”. Bezuvjetnu ljubav kako je opisano u stranici o ljubavi doživljavamo sa srčanom čarkom koju povezujemo sa Bogom i Njegovim energijama. Sa srčanom čarkom isto tako možemo osijećati različite energije, za to nam je najbolji primjer test sa “da” i “ne”(poslije nešto vise o tome), jer srčana čakra osijeća više energije i pri tome se otvara, a kod nižih energija se zatvara.

    To sve možete sami provjeriti na taj način da “odete” u Ljubav. Nađite neko mirno mjesto gdje se možete opustiti, bilo u ležećem ili sijedećem položaju. Zamolite anđele da naprave kupolu svijetla oko vašeg tijela do zemlje (dobro je i ako to pokažete rukama, ako vam je teško zamislit) jer sva negativna energija koja se od vas oslobađa odlazi u tu kupolu svijetla) i onda se skoncentrirajte na vašu srčanu čakru i recite
    “Ja idem u Rezonancu Bezuvjetne Ljubavi”-Ovu rečenicu nam je poklonio Isus.
    Odmah nakon toga će se vaša srčana čakra početi otvarati jer je ispunjena sa Ljubavlju koju ste sami stvorili. Ljubav je najjača energija u univerzumu. Možda na početku ne ćete ništa osijetiti ali sto se vise bavite s tim ili ako češće odlazite u ljubav i ostajete u njoj bit će vam lakše u vašoj srčanoj čakri osijetiti njeno otvaranje i ljubav.
    Na taj način možete vježbati kako vaša srčana čarka reagira na različite energije. Tako kad otiđete u ljubav i kad osijetite da se vaša srčana čakra otvorila recite “NE” i srčana čakra će se skupiti , a onda recite “DA” i osijetit čete kako se vaša srčana čakra otvara, a to se događa zato što DA ima puno jaču energiju od NE. Isto to možete provjeriti sa riječima Ljubav-Mržnja, Sreća-Nesreća, Tuga-Veselje...

    Bezuvjetna ljubav je naš prvi korak do naše božanske snage jer smo mi svi Božja djeca. Sa bezuvjetnom ljubavlju možemo promijeniti sebe i druge na jednostavan naćin da sebe (i druge) volimo.Bezuvjetnu ljubav ne možemo odvojiti od svijetla zato na početku i zamolimo anđele da naprave kupolu svijetla oko nas. Svjetlo i ljubav su tako povezane da čim se stopimo sa njihovim energijama započinje proces čišćenja i liječenja kako duševnog tako i tijelesnog, kao i naše komplekse, nedostatke i našu karmu. Na taj način živimo u harmoniji i zdravlju. Kako za svjetlo tako i za ljubav postoji više stupnjeva napretka jer što se više bavimo ljubavlju to nam je lakše stupiti u kontakt sa našom srčanom čakrom i biti i ostati u ljubavi.

    OdgovoriIzbriši

DAVORKA I NJEN SVIJET