petak, 6. svibnja 2011.

PROBAJTE,AKO MISLITE DA NEKOME TREBATE POMOĆI

Moj prijedlog je dakle:

Koncentriraj se na to da njoj prenosiš svoju pozitivnu energiju.

Zapali bijelu svijeću pred sobom. (možeš i po danu i po noći, nije bitno)

Zaklopi oči, smjesti se u ugodan i neutralan položaj, tako da ti je lice okrenuto prema svijeći, i pred sobom stvori sliku njenog lica. Dobro se zagledaj u njeno lice. Zamisli njeno lice nasmiješeno, sretno.
Pogledaj duboko u njene sretne oči. Neka te njene oči odvedu do njene duše, do njenih osjećaja.
Prepusti se, pusti da njeni osjećaji prolaze tobom poput lagane, umirujuće melodije.
Kada dođeš do srži njenih osjećaja, znati ćeš da li je nad njom urok, ili ona sama polako tone zbog neke tuge ili traume koju je podnijela u životu.

Ako se radi o uroku, u mislima se odmakni od nje, kako bi vidjela nad kojim dijelom tijela se urok "drži". Kada otkriješ tu činjenicu, polako i opušteno dopusti da tvoja glava pada u smjeru tog istog dijela tvoga tijela. Kada tvoja glava bude usmjerena prema dijelu tijela nad kojim se nalazi njen urok, prenesi svoju čistoću i ljubav na nju, nad taj dio njenog tijela koji je zacrnjen.
Vjeruj kako tvoja ljubav i svjetlost obavija urok, te ga slabi i uništava.
Zadrži se u takvim mislima onoliko koliko tvoji osjećaji pokažu da je potrebno. Nasmiješi se. Tada polako, ponovo se približi njenom licu, nasmijanom i vedrom licu.

U mislima izreci neke tople riječi koje upućuješ njenoj duši, nešto poput: "Seko, sve će biti u redu. Ja te volim. Dopusti mi da ti pomognem seko."

Nakon što u sebi izrekneš sve tople riječi koje ti nadolaze, nasmijano i vedro otvori oči i reci: "Tako neka bude."

To je slučaj kod postojanja uroka.
Ako urok ne postoji, a nad tvojom sestrom je unatoč tome nekakva magla ili sivi dim, samo sklopi oči, i pred sobom zamisli sestrino nasmijano lice.
Tada se u mislima približi njenom srcu, te izrekni tople riječi utjehe i ljubavi, riječi koje dolaze iz tvog srca. Budi nasmijana.
Odmakni se od nje, i vizualiziraj kako iz tebe sija svjetlost koja leluja i obavija tvoju sestru.
Kada osjetiš da si poslala dovoljno pozitivne energije, polagano otvori oči i reci iste riječi: "Tako neka bude."


U oba slučaja, tek nakon tih riječi ("Tako neka bude.") ugasi svijeću laganim, smionim puhanjem. Nipošto prstima. Samo otpuhni plamićak svijeće i pusti neka se žar na žišku svijeće sam ugasi.

Tu svijeću baci negdje u prirodu. U neki potok ili rijeku (čistu) ako si u mogućnosti. Ako nisi u mogućnosti, onda tu svijeću zakopaj na nekoj čistoj livadi, ili u nekom čistom šumarku.. Uglavnom, ta svijeća se mora naći u čistoj prirodi.

Zbog toga što ćeš tu svijeću baciti moja preporuka je mala "dušica" takozvana.

Ovakva (bez ovog zvijezda-postolja, postolje je nebitno):
Image

Sretno!
Mr. Green
DAVORKA I NJEN SVIJET

Nema komentara:

Objavi komentar

DAVORKA I NJEN SVIJET